Un camió amb caixes d'abelles pateix un accident prop de Gandia

Els bombers van excarcerar al conductor i van rescatar de forma segura les caixes d'abelles

Guardar

Part de les caixes d'abelles bolcades en la carretera en l'accident entre dos camions
Part de les caixes d'abelles bolcades en la carretera en l'accident entre dos camions

Un camió que transportava bresques d'abelles i un altre camió han xocat en la nit d'aquest divendres prop de Gandia. Un accident en el qual els bombers han hagut d'excarcerar a un dels conductors i han rescatat de manera segura les caixes d'abelles, que havien caigut a la carretera.

Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València en un comunicat, l'accident es va produir al voltant de les 21.44 hores en l'N-332, prop de la localitat de Xeraco, pel xoc entre dos camions. Fins allí es van traslladar efectius del Consorci, bombers de Gandia i Cullera i sergent de Gandia.

Un dels camions implicats transportava caixes de bresques d'abelles i part del material apícola va quedar bolcat en la carretera. Per això, els bombers van gestionar la retirada segura de les caixes i finalment va acudir un contacte del conductor per a fer-se càrrec d'elles.

Així mateix, els efectius desplaçats van haver d'excarcerar al conductor d'aquest camió, que va quedar atrapat. Va ser atés per mitjans sanitaris.

El parc de Bombers de Gandia també va haver d'intervenir en un altre accident en la mateixa carretera al voltant de les 20.00 hores d'aquest divendres, 3 de març. Un turisme va bolcar i dues persones circulaven dins d'ell, una d'elles menor, però quan van arribar els bombers, els passatgers ja havien pogut eixir.

D'aquesta manera, no van ser necessàries excarceracions i van ser atesos per mitjans sanitaris, segons el Consorci Provincial de Bombers.

Destacats