Els bombers sufoquen dos incendis a zones industrials de Torrent

El més greu d'ells ha tingut lloc al Mas del Jutge

Guardar

Incendi a una fàbrica de Torrent
Incendi a una fàbrica de Torrent

Durant la jornada vespertina d'ahir, dos incendis van ser declarats en dues zones industrials de Torrent. Per això, diversos efectius del Consorci Provincial de Bombers han hagut d'intervindre per a finalment sufocar-los. El més greu d'ells ha obligat a mobilitzar huit dotacions, ja que ha tingut lloc en una fàbrica de transformació de matèries plàstiques en el polígon industrial Mes del Jutge.

Tal com ha detallat Emergències 112 de la Generalitat, al llarg de la nit han estat treballant en l'extinció de l'incendi efectius dels parcs de Paterna, Burjassot, Alzira i Catarroja. Després d'haver-se originat passades les deu de la nit i per causes que es desconeixen, les flames van ser extingides passades les tres de la matinada.

L'incendi ha afectat contenidors plens de residus plàstics situats als voltants d'una fàbrica que es dedica a la transformació de matèries plàstiques. El succés ha causat una gran fumera visible a quilòmetres de distància.Amb els treballs dels efectius desplegats en la zona, s'ha evitat que l'incendi es propagara a l'interior de la nau i altres parts de les instal·lacions de la mateixa empresa i naus confrontants.

D'altra banda, un altre incendi en un desballestador de Torrent va provocar que fins a cinc dotacions es desplaçaren fins a la zona on es van originar les flames. Aquest incendi, que va començar a les 19 hores, va poder ser controlat minuts després, segons confirmen des del Consorci Provincial i Emergències de la Generalitat.

Destacats