Bombers rescaten un espeleòleg a Alzira

L'home ha caigut i quedat inconscient penjant en el seu arnés i ha sigut traslladat a la Fe

Guardar

Rescat d'un espeleòleg a Alzira
Rescat d'un espeleòleg a Alzira

Un home que es trobava realitzant espeleologia a Alzira ha hagut de ser rescatat per bombers després de caure i quedar-se inconscient penjant del seu arnés.

Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València, han rebut l'avís a les 10.14 hores. Per aquest motiu, s'ha mobilitzat a un sergent d'Alzira, un grup de rescat en altura, GERA, un helicòpter V-990 del consorci amb metgessa i una unitat de bombers forestals de GVA.

Els fets s'han produït, concretament, en el Realenc d'Alzira. Pel que sembla, aquest home es trobava realitzant espeleologia quan li ha fallat la instal·lació i ha caigut, encara que per sort ha quedat penjant del seu arnés. Encara que al principi ha perdut la consciència, posteriorment l'ha recuperada.

Els rescatadors d'altura del GERA han accedit a la víctima i han fet l'extracció. A continuació, la metgessa mobilitzada en l'helicòpter ha fet les primeres valoracions i atencions mèdiques i, finalment, l'home ha sigut traslladat a l'Hospital La Fe de València amb l'helicòpter.

El Consorci de Bombers ha informat que durant el rescat també ha col·laborat el GREIM de la Guàrdia Civil.

Destacats