Els bombers rescaten a una dona atrapada en la seua balconada a Manises

Guardar

Un bomber descendeix per la façana d'un edifici a Manises
Un bomber descendeix per la façana d'un edifici a Manises

En un incident que va tindre lloc ahir, una dona es va veure atrapada al balcó del seu propi habitatge a Manises, generant una situació d'angoixa i preocupació. No obstant això, gràcies a la ràpida i valenta acció dels bombers, la dona va ser rescatada sana i estàlvia.

Els fets van ocórrer en la vesprada d'ahir dimarts, quan la dona, la identitat de la qual es manté en anonimat, es trobava al seu balcó i, per alguna raó encara desconeguda, la porta que comunicava amb l'interior del seu habitatge es va tancar de colp, deixant-la encallada en l'exterior. Davant aquesta situació, la víctima no va poder més que demanar ajuda i esperar amb ànsies l'arribada dels professionals.


El Cos de Bombers de Paterna va rebre l'avís immediatament i es va desplaçar ràpidament al lloc de l'incident. En avaluar la situació, es van adonar que l'única manera d'accedir a la dona era descendint per la façana de l'edifici i utilitzant una finestra com a punt d'entrada a l'habitatge.

Amb gran habilitat i destresa, els bombers equipats amb cordes i arnesos van descendir per la façana de l'edifici situat a Manises, cautelosos davant qualsevol imprevist. Una vegada que van arribar a l'altura del balcó, es van assegurar d'establir una comunicació clara i tranquil·litzadora amb la dona, transmetent-li confiança i calma enmig de la situació tibant que vivia.

Després d'això, els bombers van aconseguir obrir la finestra i endinsar-se a la casa per a dur a terme el rescat. Afortunadament, l'operació va ser un èxit i la dona va ser rescatada sense patir cap lesió.

Cap recordar la importància en aquesta mena de situacions de mantindre la calma i no intentar solucions improvisades. En casos d'atrapament o emergència similar, s'aconsella que es comunique immediatament amb els serveis d'emergència per a rebre l'assistència necessària i evitar posar en risc la seua vida o la d'uns altres.

 

 

Dos bombers preparant el material abans de descendir per la façana d'un edifici
Dos bombers preparant el material abans de descendir per la façana d'un edifici

 

 

Destacats