Els bombers aconsegueixen controlar "ràpidament" un incendi industrial a Catarroja

Les flames han mobilitzat a les diferents dotacions de bombers a les 04.38 hores de la matinada

Guardar

Incendi industrial a Catarroja
Incendi industrial a Catarroja

Aquesta matinada s'ha produït un incendi en la localitat de Catarroja segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers de València.

Segons concreten les mateixes fonts, a les 04.38 hores cinc dotacions de bombers, sergent i oficial del Consorci Provincial de Bombers s'han hagut de desplaçar a un incendi industrial en el camí del Port (Catarroja), originat en una empresa de recobriments metàl·lics i poliments.

Una vegada en la zona dels fets, els bombers van poder comprovar com el foc havia afectat un recinte dedicat al bany de níquel, mentre que el fum s'estenia per la resta de la fàbrica. De manera immediata, es van posar a la feina per a controlar-ho "ràpidament".

En aquestes actuacions han participat equips de bombers de les localitats de Torrent, Silla, Catarroja, Paterna, sergent de Torrent i oficial de guàrdia, que van aconseguir evitar que l'incendi s'estenguera a les naus adjacents. De moment es desconeix l'origen de l'incendi que ha provocat danys en la nau industrial del poligono industrial de Catarroja.

Segueix tota la informació d'última hora d'aquesta notícia a València Extra. La redacció de València Extra està treballant en aquesta notícia d'actualitat per a conéixer tot el que ha passat i l'ampliarem al més prompte possible.

Continua en el nostre diari digital per a seguir tota les notícies d'última hora, successos i el més destacat de la informació de proximitat. L'equip de periodistes de València Extra està treballant per a ampliar les notícies més rellevants del dia de València, l'Horta i les principals capitals de comarca, asíc omo les notícies més importants que afecten a la Comunitat Valenciana.

Segueix en el nostre diari tota l'actualitat de València, successos i informació d'última hora así com també en els nostres canals socials, facebook, twitter i instagram de València Extra.

Destacats