Desallotjada la Universitat Politècnica de València després d'un fals avís de bomba

S'ha procedit a desallotjar la facultat de Telecomunicacions de la UPV després d'un avís de bomba que ha arribat al migdia

Guardar

Campus de la Universitat Politècnica de València (UPV)
Campus de la Universitat Politècnica de València (UPV)

El Campus de Vera de la Universitat Politècnica de València (UPV) torna a poc a poc a la normalitat després de ser desallotjat, aquest dimecres 18 d'octubre, per un avís de bomba que ha resultat ser fals.

Les autoritats han procedit a desallotjar la Facultat de Telecomunicacions, concretament l'edifici 4B situat en l'avinguda de Tarongers, després de rebre un avís de bomba al migdia. Els desallotjaments s'han realitzat per precaució, ja que en aquesta escola es troben matriculats al voltant de 2.000 alumnes.

Aquest fals avís, que investiguen les autoritats, es produeix en un moment en el qual la ciutat de València es troba en alerta antiterrorista després de la visita, aquest dimecres, del Maccabi per a jugar un partit d'Eurolliga a la Fonteta davant el València Basket. Es tracta de la primera eixida de l'equip israelià després de declarar-se la guerra entre Israel i Palestina.

 

En este sentit, Interior ha reforçat la seguretat en diferents punts estratègics de la ciutat.

Destacats