Atenen dos bombers després d'extingir un incendi industrial a la Pobla de Vallbona

Guardar

Bombers en les tasques d'extinció de l'incendi de la Pobla de Vallbona
Bombers en les tasques d'extinció de l'incendi de la Pobla de Vallbona

En una nit complicada, dos membres del Consorci Provincial de Bombers van resultar ferits mentre combatien un incendi industrial a La Pobla de Vallbona. Encara que l'incident va ocórrer en la matinada d'aquest dijous, l'impacte d'aquesta batalla contra les flames continua ressonant en la comunitat.

El sinistre va començar al voltant de les 00.30 hores en una esplanada pertanyent a una empresa del sector alimentari. Les causes exactes de l'incendi encara no han sigut determinades, però les altes temperatures en la zona van dificultar enormement el treball dels bombers. En un comunicat emés pel Consorci, es va informar que a causa de les condicions extremes, els dos membres del cos de bombers van necessitar atenció mèdica i van ser traslladats a un centre hospitalari. Afortunadament, tots dos s'estan recuperant satisfactòriament.

La magnitud del foc era aterridora, ja que s'havia propagat ràpidament per l'àrea dedicada a l'emmagatzematge de palets. No obstant això, els bombers van demostrar la seua destresa i professionalisme en frenar l'avanç de les flames i evitar que afectara l'interior de les instal·lacions. Per a enfrontar aquest desafiament, es van mobilitzar huit dotacions de bombers provinents dels parcs de Paterna, l'Eliana, Montcada, Torrent, Alzira i Burjassot, a més del sergent de Paterna i l'oficial de guàrdia. El seu ardu treball i col·laboració en equip van ser clau per a controlar la situació.

Després d'hores d'una intensa batalla contra el foc, finalment es va declarar l'incendi com a "controlat" a les 06.40 hores. No obstant això, a primera hora del dia, una dotació i una unitat de comandament continuen treballant en el lloc per a refrescar completament la zona afectada i evitar qualsevol possible reactivació.

Destacats