Arriben les temperatures d'hivern a València

La Comunitat Valenciana registrarà un descens notable en les temperatures, passant dels 18 graus actuals als 9 graus la següent setmana

Guardar

Hasta 27 grados se alcanzarán en algunas zonas de la provincia de Valencia en pleno noviembre
Hasta 27 grados se alcanzarán en algunas zonas de la provincia de Valencia en pleno noviembre

L'estiu de Sant Martí dirà adeu a la Comunitat Valenciana dimarts que ve i es portarà les temperatures càlides viscudes fins al moment, la qual cosa provocarà un descens en les temperatures de forma generalitzada, amb vents del nord i nord-oest. L'ambient es tornarà fred tant en la costa com a l'interior, tal com apunten les prediccions de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), passant de les temperatures pròpies dels mesos de maig o setembre a les d'un hivern ple, arribant a mínimes de 9 graus.

La mateixa Aemet ha anunciat en xarxes socials que aquest hivern es troba més proper del que hauria d'estar en aquestes dates de l'actualitat. Fins al moment, el vent ha sigut el gran protagonista, sobretot en les províncies de València i Alacant, deixant diversos incendis com el de Montitxelvo i la complicació dels mateixos a causa de les fortes ratxes que han afeblit els sistemes de seguretat de la Comunitat Valenciana. A més, el ponent ha elevat les mateixes temperatures màximes fins a arribar als 30 graus en algunes zones del litoral mediterrani.

No obstant això, aquest dijous també s'acabarà el vent de ponent, deixant pas en tot el cap de setmana a un vent fluix amb brises febles a partir del migdia. Així doncs, les temperatures es refredaran de forma moderada, aconseguint valors suaus, per sobre dels quals hauria d'haver-hi en un mes de novembre.

El temps variarà en una setmana de forma notable, doncs es passarà dels 18 graus registrats en els últims dies a mínimes de 9 graus a partir de la setmana vinent. No obstant això, el descens s'anirà consolidant durant aquests dies, on les temperatures aniran descendint de manera progressiva fins a arribar a mínimes hivernals que faran posar-se la jaqueta a tota la població valenciana.

 

Destacats