Arriben dues noves pasteres amb 15 persones migrants a Torrevieja i Benidorm

Guardar

rescate_pilar_horadera_patera
rescate_pilar_horadera_patera

Dues noves pasteres amb 15 persones migrants a bord han sigut interceptades durant la matinada d'aquest dissabte la costa de la província d'Alacant, concretament Torrevieja i Benidorm, segons han informat fonts de Creu Roja a Europa Press.

La primera d'elles ha arribat a la platja de Los Locos de Torrevieja al voltant de les 2.00 hores. En ella es trobaven huit persones de nacionalitat algeriana que han sigut traslladades al Port d'Alacant per a rebre atenció sanitària i realitzar-los la prova PCR, tal com dicta el protocol aprovat per la COVID-19. Segons han requerit fonts de Creu Roja a Europa Press, presenten bon estat de salut.

La segona de les embarcacions ha sigut interceptada per Salvament Marítim a huit milles de la costa de Benidorm i en ella es trobaven 15 homes que estan sent atesos en el Port d'Alacant, encara que ja es coneix que 14 d'ells són majors d'edat, un diu ser menor. Tots són de nacionalitat algeriana i presenten bon estat de salut.

Aquestes dues noves embarcacions se sumen a les arribades entre el dijous i la matinada d'aquest divendres. En total, han arribat a la província set pasteres amb prop de 80 persones a bord.

Destacats