L'AP-7, tallada a Oliva per l'incendi d'un camió

Guardar

Imatge de la retenció provocada per l'incendi d'un camió en l'AP 7 a l'altura d'Oliva
Imatge de la retenció provocada per l'incendi d'un camió en l'AP 7 a l'altura d'Oliva

A les 20.40 hores de la vesprada d'aquest dimecres, la Direcció General de Trànsit (DGT) ha informat d'un accident en l'AP-7. Concretament, ha tingut lloc en el quilòmetre 590 a l'altura de la localitat d'Oliva, a la comarca de La Safor. Un accident que ha provocat que s'incendie un camió i que ha obligat al tall total de la via en direcció Alacant.

Al voltant de les 19.00 hores de la vesprada s'ha incendiat un camió al seu pas per Oliva i fins al lloc dels fets s'han mobilitzat tres dotacions de bombers dels parcs de Gandia i Cullera i sergent del Consorci Provincial de Bombers de València.

La proximitat del foc a la vegetació i muntanya de la zona és la que ha obligat a tallar la via i a mobilitzar també a bombers forestals de la Generalitat Valenciana.

Quan han arribat els efectius el conductor del vehicle es trobava fora del camió i de perill. En concret, el foc ha afectat la cabina i a part de la càrrega que traslladava (productes plàstics).

D'acord amb la DGT, a causa d'aquest tancament de la carretera, en aquests moments es registra una retenció de fins a 2 quilòmetres entre els punts quilomètrics 588 i 590 de l'AP-7.

Destacats