Un accident entre dos autobusos de l'EMT deixa tres ferits

Les tres persones ateses han sigut traslladades a l'hospital per dolor cervical

Guardar

Detenido un joven por agredir al conductor de un autobús de la EMT y lanzarle por la puerta delantera del vehículo
Detenido un joven por agredir al conductor de un autobús de la EMT y lanzarle por la puerta delantera del vehículo

En un incident ocorregut en la vesprada d'aquest dijous en la Gran Via Marqués del Túria de València, dos autobusos de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) han col·lidit, resultant en tres persones ferides de caràcter lleu, segons fonts sanitàries.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha desplegat una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una ambulància convencional en el lloc de l'accident. Tots dos vehicles mèdics han oferit assistència a tres dones afectades, principalment per dolor cervical.

Les víctimes, dues d'elles de 20 i 48 anys, han sigut traslladades a centres hospitalaris per a avaluació i tractament. En concret, dues dones han sigut portades a l'Hospital Doctor Peset, mentre que la tercera va ser ha sigut a l'Hospital General de València, segons s'ha informat des del CICU.

Fins al moment, no s'ha proporcionat informació addicional sobre les circumstàncies exactes de l'accident ni sobre la quantitat de passatgers que viatjaven en els autobusos en el moment de la col·lisió. Les autoritats pertinents estan duent a terme una investigació per a esclarir els detalls de l'incident.

Destacats