Un accident en l'A-7 a Museros deixa més de cinc quilòmetres d'embossos

Més de 25 quilòmetres d'embossos han dificultat la circulació en les vies d'entrada i eixida de València hui dijous 23 de febrer

Guardar

Embós en l'A-7 a l'altura de Museros
Embós en l'A-7 a l'altura de Museros

Un accident de trànsit en l'A-7 a l'altura de la localitat de Museros ha deixat més de cinc quilòmetres de cues en sentit a l'entrada de València. A més, també en aqueixa carretera s'han registrat altres tres quilòmetres més de retencions en sentit entrada a la ciutat.

Hui dijous 23 de febrer, les carreteres valencianes han tornat a començar el dia amb embossos en les principals vies d'entrada i eixida de València. Així, la Direcció general de trànsit (DGT) ha informat que més de 25 quilòmetres de retencions dificultaven la circulació de vehicles per a entrar i eixir de la ciutat.

La Pista d'Ademús també ha sigut un dels punts més complicats per a circular durant les primeres hores de hui dijous, ja que hi ha hagut una gran acumulació de vehicles al seu pas per Creu de Gràcia i dos quilòmetres d'embossos han dificultat l'entrada a València.

Per la seua banda, en la V-30 la circulació també s'ha vist ralentir amb dos quilòmetres de cues en sentit entrada a València a l'altura de la localitat de Mislata. També la CV-30 ha presentat embotellaments aquest matí i hi ha hagut un quilòmetre d'embós entre Paterna i Quart de Poblet en sentit decreixent del tràfic.

Mentre que la Pista de Silla ha sigut una altra de les vies d'accés i eixida de la ciutat que s'ha vist afectada per l'acumulació de vehicles. En aquesta via, la DGT ha registrat retencions en Horno de Alcedo i al seu pas per la població de Sedaví. I aquestes retencions s'han notificat tant en els carrils d'entrada com els de eixida de la ciutat de València.

Més embossos també en la CV-36 a Picanya amb dos quilòmetres de retencions en sentit eixida de la ciutat i en la mateixa via s'ha registrat un quilòmetre més d'embós a l'altura d'Aldaia.

Destacats