Un accident en l'A-7 causa embossos d'11 quilòmetres a l'altura de Creu de Gracia

El succés ha ocorregut a les 8 d'aquest matí però encara es registren retencions kilométricas en aquesta via

Guardar

Embossos en l'A-7 a l'altura de Cruz de Gracia
Embossos en l'A-7 a l'altura de Cruz de Gracia

Un accident de trànsit en l'A-7 a l'altura de Creu de Gràcia ha causat retencions kilométricas en el by-pass. Així, el succés ha tingut lloc entorn a les 8 d'aquest matí en sentit eixida de la ciutat de València. No obstant això, les cues de fins a 11 quilòmetres de vehicles encara estan presents en aquesta carretera.

La Direcció general de trànsit (DGT) ha notificat que en total més de 21 quilòmetres d'embossos dificultaven la circulació en les carreteres d'eixida i d'entrada de València durant les primeres hores de hui dimarts 21 de febrer. També en la CV-30 s'han format embossos durant les primeres hores de hui dimarts; en concret, han sigut dos quilòmetres de retencions.

La circulació també s'ha vist ralentir per les acumulacions de vehicles en la CV-36 on s'han registrat dos quilòmetres d'embossos a l'altura de Horno de Alcedo en sentit decreixent a la circulació. Mentrestant, la V-30 ha tornat a ser un dels punts més conflictius per al tràfic rodat hui dimarts. En aquesta via, s'han format tres quilòmetres d'embossos al seu pas per la localitat de Mislata i un altre quilòmetre més de retencions per a eixir de la ciutat a l'altura de Xirivella.

També la Pista de Silla ha clarejat amb embossos en la segona jornada d'aquesta setmana; precisament, entre les població de Sant Antonio de Benaixeve i Creu de Gràcia s'han produït dos quilòmetres de cues en sentit eixida de València.

 

Destacats