L'A-7 registra cinc quilòmetres de retenciones a l'altura d'El Collado

La DGT ha notificat 20 quilòmetres d'embossos en les entrades i eixides de la ciutat de València

Guardar

Embossos en l'A-7 hui divendres24 de febrer
Embossos en l'A-7 hui divendres24 de febrer

Divendres 24 de febrer i les carreteres d'entrada i eixida de València comencen una nova jornada marcada per les cues de vehicles des de primera hora del matí. La Direcció general de trànsit (DGT) ha notificat hui divendres vint quilòmetres d'embossos en les vies d'eixida i accés a la ciutat.

L'A-7 és un dels punts en els quals l'acumulació de vehicles ha sigut major, ja que s'han registrat cinc quilòmetres de retencions a l'altura del Collado en sentit eixida de la ciutat. En la CV-36, la DGT avisava de dos quilòmetres de retencions a Picanya.

També la Pista d'Ademús ha clarejat amb embossos. En concret, retencions de dos quilòmetres al seu pas per Creu de Gràcia han fet més complicat la circulació de vehicles. S'han produït altres dos quilòmetres en el barri de la Coma de Paterna en sentit eixida de la ciutat.

Mentrestant la V-30 ha tornat a ser una de les vies on més tràfic s'acumula cada matí. Hui divendres la DGT informava de dos quilòmetres d'embossos a l'altura de Mislata en la via d'accés a la ciutat de València.

Per la seua banda, la Pista de Silla ha registrat també embotellaments i dos quilòmetres de cues en els carrils en sentit entrada a la ciutat de València han ralentir la circulació de vehicles en aquesta carretera. També hi ha hagut un quilòmetre d'embós en sentit eixida de València en la CV-30 al seu pas per la localitat de Quart de Poblet.

Destacats