70 persones evacuades en l'incendi d'un hotel de Catarroja

L'incendi a l'hotel de Catarroja es produïa aquest dissabte a la nit

Guardar

Incendi en un hotel a Catarroja
Incendi en un hotel a Catarroja

70 persones han hagut de ser evacuades a conseqüència de l'incendi que es va originar, aquest dissabte a la nit, en un hotel de Catarroja. Com ha informat el Centre de Coordinació d'Emergència de la Comunitat Valenciana, el foc va començar en una habitació del quart pis de l'hotel. A causa de l'incendi, 70 persones van haver de ser evacuades de l'edifici.

Fins al lloc dels fets, es van mobilitzar dues dotacions del Consorci Provincial de Bombers de València, a més d'una dotació del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una ambulància Suport Vital Bàsic (SVB).

Els efectius van ascendir fins al quart pis d'aquest hotel de Catarroja per a, finalment, aconseguir controlar el foc. Finalment, l'incendi es va donar per extingit abans de les 23.00 hores d'aquest dissabte, 25 de febrer.

Els equips d'emergències sanitàries, que es van desplaçar fins al lloc, tan sols van haver de traslladar a una persona al centre sanitari, ja que estava patint una crisi d'ansietat.

Afortunadament, en l'incendi no s'han produït danys personals. Així, i una vegada donat per extingit l'incendi, les persones que s'allotjaven en aquest hotel de Catarroja van poder tornar a les seues respectives habitacions.

Pots seguir informat de les notícies més rellevants del dia a través de la pàgina web de València Extra. L'equip de redacció treballa per a oferir l'actualitat més pròxima tant de la ciutat de València, com de l'àrea metropolitana. Així mateix, pots seguir-nos a les nostres xarxes socials de València Extra: Facebook, Twitter i Instagram.

Arxivat a:

Destacats