Fins a 27 graus s'aconseguiran en algunes zones de la província de València en ple novembre

El diumenge estarà marcat per unes altes temperatures i el final de l'estiu de Sant Martín a València

Guardar

Hasta 27 grados se alcanzarán en algunas zonas de la provincia de Valencia en pleno noviembre
Hasta 27 grados se alcanzarán en algunas zonas de la provincia de Valencia en pleno noviembre

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha fet la predicció uns cels poc nuvolosos i temperatures en ascens a l'interior de la Comunitat Valenciana que aconseguiran els 27 graus de màxima en zones com Ontinyent. En ple novembre se supera la barrera dels 25 graus en alguns punts del territori valencià i amb canvis en el litoral moderats. No serà fins al dimarts quan l'estiu de Sant Martín arribe per fi i es porte amb si les temperatures elevades, arribant a marcar 9 graus a partir de la setmana que ve, per la qual cosa la Comunitat Valenciana entrarà de ple en l'hivern.

Per a la jornada de hui s'esperen intervals de núvols baixos en algunes zones de la costa, amb alguns punts de boires i boira que estaran presents principalment a l'inici i al final del dia, amb un vent que bufarà de component fluix variable i predomini de les components aquest i sud al migdia.

En la província de València s'incrementaran les temperatures a l'interior i es modificaran en un valor moderat les del litoral, amb màximes de 27 graus a Ontinyent, 25º a Requena, 22º a València i 21º a Gandia. Quant a les mínimes, Requena i Ontinyent arribaran fins als 10 graus, enfront dels 11º de València i els 13º de Gandia.

Segons el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat, el nivell de preemergència per risc d'incendi forestal per a aquesta jornada es troba en un nivell mitjà-baix en tota la Comunitat Valenciana.

Per la seua banda, les províncies de Castelló i Alacant també tindran uns valors elevats en les temperatures, com és el cas dels 23º a Morella o els 21º a Castelló de la Plana, enfront dels 25º a Alcoi o els 24º a Elx i Oriola.

Destacats