Un veí de Xàtiva guanya més de 55.000 euros en tocar-li la Bonoloto

Es tracta del quart premi en menys de dos mesos

Guardar

Administració de Loteria del Centre Comercial Plaza Mayor de Xàtiva
Administració de Loteria del Centre Comercial Plaza Mayor de Xàtiva

Xàtiva, una localitat plena de fortuna, torna a rebre un nou premi de la Bonoloto, consolidant-se com un lloc de sort en els últims mesos. En aquesta ocasió, el sorteig del passat diumenge va deixar caure el quart premi en menys de dos mesos sobre aquesta ciutat de la Costanera. Encara que es tracta d'un premi menor, no es pot negar l'alegria que produeix rebre un pessic inesperat. L'afortunat encertant que va segellar el seu bitllet a Xàtiva s'emportarà a casa la suma de 55.670 euros.

La combinació guanyadora que va fer possible aquest premi en el sorteig del diumenge, celebrat el 28 de maig, va estar composta pels números 8, 10, 30, 38, 41 i 47. A més, el número complementari va ser el 46 i el reintegrament va correspondre al 0. La recaptació total del sorteig va aconseguir la xifra d'1.712.648,00 euros. Lamentablement, no va haver-hi encertants de Primera Categoria, és a dir, aquells que aconsegueixen els sis encerts, cosa que significa que el pot generat s'acumularà per al pròxim sorteig de la Bonoloto, on un únic encertant podria guanyar la sorprenent suma de 500.000,00 euros.

D'altra banda, en la Segona Categoria, que implica encertar cinc números més el Complementari, es van trobar dos bitllets guanyadors. Aquests afortunats encertants van validar els seus bitllets en dos llocs diferents. El primer d'ells va ser en l'Administració de Loteries número 6 de Xàtiva, situada en el Centre Comercial Plaza Mayor, al carrer Llosa de Ranes sense número. El segon bitllet guanyador es va validar en el Despatx Receptor número 32.245 de Catral, una localitat de la província d'Alacant, situat en l'Avinguda Constitució número 6.

La sort continua somrient a Xàtiva, que s'ha convertit en un punt calent de premis de la Bonoloto en els últims temps. L'emoció s'ha apoderat de la ciutat, i els habitants esperen amb ànsies els pròxims sortejos per a veure si la ratxa de bona fortuna continua. Aquests premis menors, encara que no siguen els més quantiosos, sempre generen un ambient d'alegria i entusiasme en la comunitat. La Bonoloto demostra una vegada més que pot canviar la vida de les persones en un instant, brindant l'oportunitat de viure experiències úniques gràcies a un simple bitllet de loteria.

Destacats