Turisme promociona l'oferta de golf de la Comunitat Valenciana davant els principals turoperadors del mercat europeu

Turisme participa juntament amb l'Associació de Camps de golf de la Costa Blanca en la fira virtual IAGTO Connect

Guardar

Camp de golf d'El Saler
Camp de golf d'El Saler

Turisme Comunitat Valenciana juntament amb l'Associació de Camps de golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana participa del 22 al 24 de març en la fira virtual IAGTO Connect 2022. Una trobada internacional en format en línia dedicat al turisme de golf en el qual es donen cita els més importants turoperadors i agències de viatge especialitzats en aquest producte.

Per a aquest certamen, Turisme Comunitat Valenciana i l'Associació de Camps de golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana, han elaborat una agenda de cites amb els representants de turoperadors dels principals mercats emissors europeus: Suècia, Holanda, Alemanya, França, Finlàndia, Suïssa, Itàlia i altres. Les reunions permeten entrar en contacte amb agències que encara no ofereixen la Comunitat Valenciana en els seus programes, així com actualitzar la informació sobre les novetats dels nostres camps i resorts als operadors que ja treballen amb la regió.

Per a això, en aquesta edició de la fira virtual IAGTO Connect es facilita una plataforma en línia per a la planificació d'aquestes reunions entre els turoperadors membres i les entitats i empreses expositores, entre les quals es troba la Comunitat Valenciana.

Així mateix, aquest fòrum de treball també serveix per a posar-se al dia de l'evolució i tendències dels mercats que són més rellevants per a la nostra regió en relació amb el producte turístic del golf.

Turisme de golf en la Comunitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana, juntament amb l'Associació de Camps de golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana, planifica el calendari anual d'actuacions promocionals relacionades amb el golf, que inclou assistència a fires, participació en tornejos i esdeveniments de golf, visites de periodistes, turoperadors i agents especialitzats etc.

El golf ajuda a la desestacionalització i el turista que es desplaça per a practicar aquesta activitat s'observa que té una despesa superior a la mitjana, per la qual cosa és un dels productes estratègics per a Turisme Comunitat Valenciana.

Els més de 30 camps de golf de la Comunitat Valenciana, que signen prestigiosos dissenyadors com Severiano Ballesteros, Javier Arana, Jack Nicklaus, Robert Trent Jones Sr, són triats cada any per milers d'aficionats per la qualitat dels seus dissenys, instal·lacions i manteniment.

Destacats