Turisme CV renova la portada del Portal Turístic online

El Portal, disponible en set idiomes diferents, va rebre durant el primer semestre de l'any més de 2,8 milions de visites

Guardar

 Portada del Portal Turístic online
Portada del Portal Turístic online

Turisme Comunitat Valenciana ha renovat la 'home' del Portal Turístic, amb un disseny més actual on es recull l'experiència dels usuaris.

Aquest nou disseny de la portada del Portal Turístic, disponible en set idiomes: espanyol, valencià, anglés, francés, alemany, xinés i rus, té com a tema central la campanya de la Comunitat Valenciana amb un format audiovisual que s'anirà adaptant als diferents moments i estacions de l'any.

El titular de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer ha ressaltat que el Portal Turístic "és peça clau" del sistema de gestió integral del destí Comunitat Valenciana, i ha recordat que "fa ara dos anys" presentem el Portal amb un "disseny innovador, modern i funcional", per això ara hem renovat la "home" d'entrada.

A més, ha incidit en la importància de mantenir en constant evolució el Portal Turístic, ja que igual que els perfils de demanda turística evolucionen, ha d'evolucionar també la web turística de la Comunitat Valenciana, presentant tota l'oferta turística "adaptada a les noves tendències tecnològiques i dels usuaris".

Més de 2,8 milions de visites i 38 noves webcams

El Portal Turístic de Comunitat Valenciana va rebre durant el primer semestre de l'any més de 2,8 milions de visites, i el servei que més consultes rep és el de les webcams que ofereix imatges en temps real les 24 hores del dia.

Un servei que segons ha avançat Colomer, "ha fet un pas qualitatiu i aquest estiu han començat a instal·lar-se nous dispositius que milloren la resolució i la claredat de les imatges, oferint a més, la possibilitat de programar rondes i zooms, que fan que l'experiència siga molt més atractiva per als usuaris".

Així mateix, ha afegit, "ja són 9 les noves càmeres web instal·lades aquest estiu i esperem que a final de 2022 s'instal·len fins a un màxim de 38 dispositius"; a més, com a novetat, "integren un sistema que s'autoneteja amb sensor de pluja", ha afegit. Alguns dels destins que compten ja amb aquest servei són Benidorm Llevant, Benicàssim, Altea Marítim i Requena.

S'intensifica l'estratègia de màrqueting digital

D'altra banda, cal assenyalar que Turisme Comunitat Valenciana fa anys porta intensificant la seua estratègia en màrqueting en línia, amb noves accions innovadores entorn de continguts i accions en xarxes socials i "influencers".

A manera de balanç, cal destacar que durant el primer semestre de l'any Turisme ha publicat un total de 202 videoblogs en els quals es donen a conéixer diferents recursos turístics, disponibles tant en el portal turístic com en el canal YouTube de Comunitat Valenciana. Així mateix, dins de l'Agenda, el servei que ofereix el Portal Turístic i que ha registrat prop de 150.000 visites, s'han publicat en els primers sis mesos de l'any 514 esdeveniments amb 1.860 urls.

Respecte al reforç en Xarxes Socials, Turisme Comunitat Valenciana ha realitzat un total de 1.643 publicacions en el primer semestre de l'any en el seu perfil turístic, augmentat així en prop de 13.000 els nous seguidors en els seus comptes de Facebook, disponibles en diversos idiomes, en prop de 6.500 els nous seguidors en Twitter i en més de 5.300 en Instagram.

A més, s'han dut a terme accions amb excel·lents resultats amb "influencers" com l'alemany Tobias Hoiten, les britàniques @broganabroad i @bumblebambi i en l'àmbit nacional amb Marina Menges, Justwotravel i El Viatge de la teua Vida.

Destacats