Turisme CV promociona l'oferta cicloturística de la Comunitat Valenciana en el mercat italià

La Comunitat Valenciana participa en ‘Italian Bike Festival’, que se celebra en el circuit de Misano (Itàlia) del 9 a l'11 de setembre

Guardar

Stand de Turisme CV
Stand de Turisme CV

Turisme Comunitat Valenciana assisteix del 9 a l'11 de setembre a la 'Italian Bike Festival', que se celebra en el circuit de Misano (Itàlia), per a promocionar l'oferta cicloturística de la Comunitat Valenciana.

Per a això, Turisme participa en aquest certamen amb estand propi, amb la presència de Benidorm i l'Associació de Turisme Actiu de la Comunitat Valenciana 'CV Activa', on s'oferirà tota la informació sobre cicloturisme, centres de BTT, Vies Verdes i turisme actiu de la Comunitat Valenciana, així com l'oferta de les empreses adherides a Creaturisme, presents també en aquest certamen.

L'objectiu és dinamitzar, publicitar, donar a conéixer i difondre l'oferta destinada al cicloturisme i turisme actiu de la Comunitat entre els potencials usuaris, tant professionals com públic en general.

El sector, representat per més de 400 marques, té l'oportunitat de connectar amb els consumidors finals, socis comercials i mitjans de comunicació. A més, durant el cap de setmana es presentaran les noves tendències, sent una gran oportunitat per a generar sinergies i presentar nous productes al mercat.

L'existència de 13 vies verdes, com la d'Ulls Negres, que és la via verda més llarga d'Espanya, o grans travessies com la Ruta del Cid, el camí de Sant Jaume de Llevant, així com la participació de la Comunitat Valenciana en l'EuroVelo8, conviden a pensar que el nombre de cicloturistes i l'oferta de paquets turístics que ofereixen aquest producte, anirà en augment.

Finalment, ressaltar que Itàlia és el seté mercat emissor de turistes per a la Comunitat Valenciana en 2022, i segons les últimes dades de Frontur de l'INE, de gener a juliol han visitat el nostre destí 247.071 turistes italians.

Destacats