‘Tot a 1 euro’: el Flea Market torna a València este diumenge

Els cercadors d'ofertes i la sostenibilitat tenen una cita imperdible este diumenge 5 de maig amb un mercat ambulant de segona mà en el barri del Botànic

Guardar

Mercat "Tot a 1 euro" organitzat per Il Quartiere. Imatge: El Flea Market de València
Mercat "Tot a 1 euro" organitzat per Il Quartiere. Imatge: El Flea Market de València

Una de les activitats més esperades pels amants de les gangues i la reutilització està de tornada en la ciutat de València. El Flea Market, conegut per les seues autèntiques oportunitats de compra de productes de segona mà a un preu immillorable, es durà a terme este diumenge 5 de maig en el popular local Black Bottom, situat en el barri del Botànic (C/Lepanto, 21). I el millor és que tot estarà a sol 1 euro!

Organitzat per l'associació il Quartiere, este esdeveniment s'ha convertit en símbol de sostenibilitat i consum conscient. Més que un simple mercat, el Flea Market ofereix un espai per a fomentar pràctiques de consum responsable. En este sentit, la compra i la venda d'articles de segona mà entre particulars no solament permet alliberar-se d'objectes en desús, sinó també descobrir vertaderes joies a preus irresistibles.

Esta edició especial del Flea Market a València promet ser una jornada única per als cercadors de tresors i gangues. Des de roba d'estiu fins a accessoris, llibres, joguets, decoracions i curiositats vàries, els visitants trobaran una àmplia varietat de productes que estaran disponible per tan sols 1 euro.

És una oportunitat inigualable per a renovar l'armari o la decoració de la llar amb objectes únics a l'abast de totes les butxaques. Adquirir productes a preus increïbles mentre es contribueix a reduir el malbaratament propi del consumisme mai va ser tan senzill. Així, el Flea Market de València és l'espai ideal per a sumar-se al moviment del consum responsable i donar una segona oportunitat als objectes oblidats que ja no s'utilitzen de forma habitual.

L'entrada simbòlica té un cost d'1 euro, excepte per als menors de 12 anys, els qui podran accedir de forma gratuïta. A més, a partir de les 18 hores, l'entrada serà gratuïta per a tots els assistents. El mercat estarà obert des de les 11h fins a les 19 hores, oferint temps suficient per a explorar totes les oportunitats de compra.

No et perdes esta cita imprescindible per als amants dels preus baixos i la sostenibilitat. Uneix-te al Flea Market de València este diumenge 5 de maig en Black Bottom i aprofita totes les gangues disponibles per sol 1 euro.

Destacats