El TorrentBus serà completament gratuït per la Setmana de la Mobilitat

Descobreix quins dies podràs moure't per Torrent gratis amb autobús

Guardar

Autobús municipal de Torrent
Autobús municipal de Torrent

Torrent es troba en plena celebració de la Setmana de la Mobilitat. Per això, i amb l'objectiu de promocionar l'ús del transport públic entre la ciutadania per als seus desplaçaments, el TorrentBus serà completament gratuït del 16 al 22 de setembre. Però això no és tot, ja que la Setmana de la Mobilitat porta una programació d'allò més completa.

Així, aquest divendres, 16 de setembre, s'inaugurarà la 'Fira Roda MES a Torrent' a l'avinguda del Vedat on la ciutadania podrà gaudir d'una exposició de vehicles elèctrics fins dissabte que ve 17 de setembre, en horari de 10 a 14h i de 17 a 20h, amb la presència d'algunes de les grans marques del sector com a Tesla, Cupra, BMW o Citröen, així com del projecte fabricat pels alumnes del cicle d'electromecànica de l'IES La Marxadella.

Una oportunitat única, explica el regidor de Mobilitat, Raúl Claramonte, perquè els veïns i veïnes de Torrent "coneguen de prop i accedisquen a alguns mitjans de transport alternatius, com són els vehicles elèctrics, els patinets o les motos, que es podran provar durant els dies de fira".

A més, cal destacar que la Unió Musical de Torrent i el Cercle Catòlic amenitzaran les vesprades de la Fira amb un variat repertori musical.

Les activitats continuaran demà a les 19.00 hores amb la celebració de la taula col·loqui 'El Transport del Futur' a la Sala Cívica de l'Antic Mercat. Abans, a les 18.00 hores, es realitzarà una recepció amb orxata i fartons per a les persones assistents. A la nit, la programació prosseguirà amb el ciclopasseig nocturn 'Bicinit', que arrancarà a les 21.00 hores des de La Torre fins a arribar a Santa Ana, amb observació astronòmica.

Així mateix, la Setmana de la Mobilitat de Torrent comptarà amb animació infantil a la plaça Pintor Miró, el dimecres 21 de setembre de 17.30 a 20.30 hores; així com un desdejuni sostenible a la Gasolinera de Picanya el dijous, 22 de setembre a les 08.00 hores. Finalment, cal destacar el Passeig de Jane per a redescobrir racons en El Vedat, que tindrà lloc el 23 de setembre a les 18.00 hores.

Totes les activitats de la Setmana de la Mobilitat 2022 es poden consultar a la web de l'Ajuntament de Torrent.

Destacats