Torrent organitza al maig la II Marató d'Entrevistes amb més 100 ofertes d'ocupació

L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim 24 de maig de 9 a 14 hores en el Centre Comercial Las Américas i les inscripcions per a participar ja estan obertes

Guardar

Torrent organiza en mayo el II Maratón de Entrevistas con más 100 ofertas de empleo
Torrent organiza en mayo el II Maratón de Entrevistas con más 100 ofertas de empleo

Torrent organitza per segon any consecutiu la II Marató d'Entrevistes "SomTalent" per a connectar a persones en situació de búsqueda d'ocupació i empreses de la comarca que volen contractar a nous empleats per a cobrir les seues vacants. L'acte tindrà lloc en el Centre Comercial Las Américas el pròxim 24 de maig i les entrevistes es realitzaran en horari de matí de 9 a 14 hores.

La proposta oferix als assistents l'oportunitat de participar en entrevistes cara a cara amb més de 40 empreses i optar a més de 100 ofertes d'ocupació amb l'objectiu de connectar el talent local amb empreses de la zona que busquen ampliar els seus equips. En concret, en la jornada participaran quasi mig centenar d'empreses de diferents sectors: des de la construcció i la indústria, fins a l'hostaleria o l'àmbit comercial passant per l'administració o la docència.

"L'Ajuntament de Torrent seguix treballant per a millorar l'ocupabilitat dels nostres veïns i veïnes, impulsant iniciatives com esta Marató d'Entrevistes que connecta a les empreses locals amb els ciutadans a la recerca de treball'', ha assegurat Sandra Fas, regidora de Comerç, Mercats i Ocupació en l'Ajuntament de Torrent. Així mateix, ha volgut animar "a totes les persones interessades al fet que s'inscriguen en les ofertes que més s'ajusten al seu perfil i aprofiten aquesta oportunitat per a trobar una nova ocupació.

Com inscriure's per a participar en l'esdeveniment

Les persones interessades a participar en la Marató d'Entrevistes han d'inscriure's prèviament en les ofertes d'ocupació que els interessen a través de la plataforma www.torrent.somtalent.es. El termini d'inscripció estarà obert fins al 21 de maig.

En primer lloc, l'interessat haurà de crear un compte i completar un formulari amb les seues dades personals i on s'adjunte el currículum. Una vegada completat el primer pas, serà el moment d'inscriure's en les ofertes d'ocupació desitjades. Si resultes seleccionat, serà el departament de Recursos Humans de cada empresa qui t'envie un correu electrònic el dia abans de l'esdeveniment per a comunicar-te l'hora de l'entrevista.

Destacats