Torrent acollirà durant huit dies un espai multiaventura gratis per a tots els xiquets i xiquetes

El recinte situat en el Parc Central tindrà una extensió de 20.000 metres quadrats

Guardar

Castillo inflable en una imatge d'arxiu
Castillo inflable en una imatge d'arxiu

Els xiquets i xiquetes de Torrent podran gaudir dins de menys de deu dies d'una nova zona d'oci amb motiu de la Gran Fira de Torrent. Es tracta d'un nou Espai multiaventura infantil que, a més de ser totalment gratuït, comptarà amb una extensió d'uns 20.000 metres quadrats i multitud d'activitats per als més xicotets.

La regidora de Cultura, Susi Ferrer, ha detallat aquest matí tota la programació destinada al públic infantil. Aquest espai multiaventura es desenvoluparà els dies 22, 23, 24, 25, 26, 27 i 28 de juliol en el Parc Central de Torrent i amb un horari que comprén les 19.00 i les 22.00 hores.

En total, aquest espai es divideix en cinc zones diferenciades. En la zona 1 hi haurà multiaventura (escalada, equilibri i més activitats esportives), en la 2 hi hauran atraccions inflables amb fins a 10 inflables diferents, en la 3 una zona de ludoteca, en la 4 un espai amb foodtrucks, i en la 5 una àrea tecnològica, on es podrà jugar en sets d'animació i realitat virtual, entre altres coses.

D'altra banda, l'última zona serà la de les grans atraccions pròpies de la Gran Fira de Torrent amb diversos elements perquè gaudisquen tant els més xicotets com els més majors.

Durant els dies 22, 23, 24 i 25 hi hauran en aquest mateix espai tallers, monòlegs i actuacions. Des de les 19.00 hores i fins a les 19.30 hores tindrà lloc la benvinguda del beatboxer Fredy Beats. Seguidament, de 19.30 a 21.30 hores, hi haurà un taller quàdruple de Minecraft de la mà del streamer Cabolo. Finalment, de 21.30 a 22.00 hores tancarà la festa el mateix Fredy Beats.

A més, els dies 26, 27 i 28 Fredy Beats tornarà a donar inici a les activitats de 19.00 a 19.30 hores. Tot seguit, de 19.30 a 21.30 hores tindrà lloc un taller de coreografies de Tik Tok.

Cal recordar que totes aquestes activitats són gratuïtes a excepció de les zones de la fira d'atraccions i la de food trucks.

Zones de l'espai multiaventura gratis de Torrent
Zones de l'espai multiaventura gratis de Torrent

Com arribar

Amb motiu que totes les persones interessades puguen arribar amb facilitat a aquesta zona, l'Ajuntament de Torrent ha habilitat trens turístics durant tots els dies en què tindrà lloc aquest espai multiaventura infantil a Torrent.

Aquests transports faran trajectes d'anada i tornada des de dos enclavaments de la ciutat. Un eixirà i arribarà a la plaça Moralets, mentre que l'altra farà el mateix des del carrer Azorín en el seu encreuament amb el carrer Constitució.

Tots dos punts de partida i d'arribada començaran els seus trajectes d'anada a partir de les 18.45 hores i l'últim eixirà a les 21.45 hores, mentre que l'últim que tornarà des del Parc Central serà a les 22.15 hores.

Destacats