Sueca obri el dilluns la piscina descoberta amb descomptes per als veïns

Com a novetat, s'ha instal·lat una zona de gespa artificial per a evitar relliscades

Guardar

Joan Carles Vázquez i Celia Beltrán, a la piscina de Sueca
Joan Carles Vázquez i Celia Beltrán, a la piscina de Sueca

La piscina municipal descoberta de Sueca obrirà les portes aquest dilluns 20 de juny amb la novetat de la instal·lació de gespa artificial per a evitar relliscades. Una obertura que s'ha vist retardada aquest any a causa del procés selectiu de personal que s'ha realitzat.

Una altra de les novetats és que les persones residents a Sueca tindran preus més reduïts en les entrades i seran les úniques que podran adquirir bons de 10 passes. La tarifa general per a residents a Sueca serà de 2 euros mentre que la tarifa reduïda per a residents en el municipi amb diversitat funcional, majors de 60 anys i menors entre 6 i 13 anys, serà d'1,5 euros. Per als no residents, les tarifes seran de 4 i 3 euros, respectivament. Els menors fins a 5 anys tindrà l'entrada gratuïta.

S'han establit dos torns de bany, per la qual cosa les persones interessades hauran de comprar la seua entrada, triant l'horari de 10 a 15 hores o el de 15.30 a 20.30 hores, a través de la pàgina web www.piscinadescobertasueca.com i en la mateixa piscina únicament amb targeta de crèdit, ja que no es podrà pagar amb diners en metàl·lic.

En la mitja hora en la qual romandrà tancada la instal·lació es procedirà a netejar i desinfectar les instal·lacions com a mesura anticovid. A més, les persones usuàries hauran d'utilitzar sempre vestit de bany, permetent-se el burquini, i en cap cas es podrà fer amb roba.

Arxivat a:

Destacats