Star Wars rodarà a València la segona temporada de la sèrie "Andor"

L'univers Star Wars aterra en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València amb la sèrie "Andor" de Disney+

Guardar

Els personatges de Star Wars en la Ciutat de les Arts i les Ciències
Els personatges de Star Wars en la Ciutat de les Arts i les Ciències

El misteri de la superproducció que rodarà en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València sembla ja resolt. Després de setmanes d'incertesa, i a l'espera de l'anunci oficial, tot indica que l'univers Star Wars desembarcarà en la capital del Túria gràcies a la sèrie "Andor".

Una entrega que està sent de les més aclamades per part dels milions de seguidors de la saga i que actualment es pot gaudir a la plataforma Disney+.

Totes les especulacions es van iniciar a principis del mes de febrer quan es va celebrar un multitudinari càsting, de dos dies de duració, a l'Hotel Oceanic de València. Unes proves de les quals no transcendien detalls concrets, únicament que es realitzava amb l'objectiu de trobar a 700 figurants per a participar en una superproducció de ciència-ficció futurista.

En un primer moment, es va remenar que València seria l'escenari de la nova temporada de la sèrie "Obi-Wan Kenobi", protagonitzada per l'actor escocés Ewan McGregor. Després de descartar-se aquesta possibilitat, l'única cosa que semblava segura és que aquest gran rodatge estaria relacionat amb la saga de la Guerra de les Galàxies.

Finalment, la sèrie elegida ha estat "Andor", que gravarà a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València la seua segona temporada, tal com ha avançat el canal de YouTube Perdidos en Hoth.

Aquesta no serà la primera vegada que la Ciutat de les Arts i les Ciències de València aculla la gravació d'una superproducció internacional. Aquest espai ha format part d'altres superproduccions com la sèrie de HBO Max "Westworld" o la pel·lícula "Tomorrowland", protagonitzada per George Clooney i Hugh Laurie.

"Andor" parteix de la franquícia Star Wars i es tracta d'una preqüela de la pel·lícula "Rogue One: una historia de Star Wars", seguint al personatge Cassian Andor, protagonitzat per Diego Luna, cinc anys abans dels esdeveniments de la pel·lícula.

València serà, per tant, escenari de part de la gravació d'aquesta sèrie, un rodatge del qual encara no s'ha determinat la data.

Destacats