Servei especial de Metrovalencia durant la Nit de les Disfresses de Rafelbunyol

Els trens especials previstos circularan entre l'estació de Rafelbunyol i Avinguda del Cid

Guardar

Tren de Metrovalencia en la Línia 3 al seu pas pel Barranc del Carraixet
Tren de Metrovalencia en la Línia 3 al seu pas pel Barranc del Carraixet

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha anunciat l'ampliació del servei de la Línia 3 de Metrovalencia (Rafelbunyol-Aeroport) durant tota la nit del divendres 1 de setembre amb motiu de la celebració de la Nit de les Disfresses de Rafelbunyol.

Per a permetre que els assistents a aquest popular esdeveniment tornen a les seues llars de manera segura, FGV estendrà l'horari de la Línia 3 en un tram específic entre les estacions de Rafelbunyol i Avinguda del Cid, connectant amb les circulacions habituals del matí del dissabte 2.

Aquest servei especial estarà disponible durant tota la nit, permetent que els usuaris gaudisquen de la Nit de les Disfresses sense preocupacions sobre el transport. A més, altres línies de metro i tramvia de Metrovalencia prestaran servei fins prop de les tres de la matinada com a part de l'oferta nocturna 'A la Lluna de Metrovalencia', que funciona els divendres, dissabtes i vespres de festius.

Les principals estacions subterrànies i de superfície de la Línia 3 de Metrovalencia romandran obertes durant la nit del divendres, facilitant l'accés dels assistents a l'esdeveniment i el seu retorn a casa.

FGV també ha anunciat que reforçarà les mesures de seguretat i supervisió en coordinació amb l'Ajuntament de Rafelbunyol, la Guàrdia Civil, la Policia de la Generalitat i la Policia Local d'aquesta localitat de l'Horta Nord.

Per a obtindre informació detallada sobre horaris i freqüències d'aquest servei especial, els usuaris poden consultar la pàgina web de Metrovalencia, trucar al telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com utilitzar l'aplicació oficial, @metrovalencia i la pàgina de Facebook/metrovalencia.fgv.

Arxivat a:

Destacats