El servei de Bus a la Platja torna a Paterna aquest dijous

La connexió directa estarà disponible tots els dies fins al 7 de setembre de 2022 amb set trajectes programats

Guardar

El bus que connecta Paterna amb Port Saplaya
El bus que connecta Paterna amb Port Saplaya

A partir del pròxim dijous 23 de juny es torna a posar en marxa el servei de transport del Bus a la Platja des de Paterna. Aquest autobús llançadora connectarà la ciutat amb Port Saplaya i estarà disponible tots els dies de la setmana fins al 7 de setembre,

Cal recordar que l'any passat les xifres van ser positives, ja que era una època marcada per la pandèmia de la COVID-19. Així, en 2021 més de 8.000 persones van utilitzar aquest transport directe, que funciona de manera ininterrompuda durant els mesos estivals.

El servei de Bus a la Platja des de Paterna recorre un trajecte de 30 minuts. Des del 23 de juny fins al set de setembre, aquest vehicle té eixides programades a les 9.30, 13.00 i 15:45h des de Paterna i de retorn a les 10.02, 13.30, 16.15 i 19:15h des de Port Saplaya.

Per tant, l'autobús recorrerà els diferents barris del nucli urbà. Eixirà en direcció a la platja des de la Mútua i realitzarà parades en els Jutjats municipals, Santa Rita, Barranquet, Nou Musical, carrer Major, Palau C. Montornés, Caserna i Campament. A la volta farà el mateix recorregut però passant a més per l'Ajuntament-Palau, La Font, J. Benavent i 1r de Maig.

La Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, remarca que "aquest servei es posa un any més a la disposició dels veïns i veïnes de Paterna per a facilitar el seu desplaçament a la platja, així com per a consolidar aquesta iniciativa de transport públic que tan bon acolliment té sempre entre la ciutadania cada estiu".

Destacats