Els trens de Rodalies de Renfe funcionaran les 24 hores durant les Falles

Aquest horari especial començarà dimecres que ve 15 de març i finalitzarà el dia 20

Guardar

Tren de Rodalia a l'Estació del Nord de València
Tren de Rodalia a l'Estació del Nord de València

La ciutat de València ja es troba immersa en la setmana gran d'aquestes Falles 2023 i serà a partir del pròxim dimecres 15 de març quan es concentren la majoria dels actes més destacats d'aquesta festivitat. Amb els monuments fallers en els carrers, les carpes ja instal·lades i multitud de carrers tallats pels diferents actes fallers, moure's per la ciutat durant aquests dies pot convertir-se en missió impossible.

Per això, els desplaçaments en transport públic per a arribar fins a València i també eixir de la ciutat augmenten exponencialment durant aquests dies. Per aquest motiu, Renfe ha programat un servei especial del 15 al 20 de març i els trens de rodalies circularan ininterrompudament durant les 24 hores en els pròxims dies.

D'aquesta manera, circularan 282 trens especials de Rodalies des del dimecres 15 de març fins al dia 20 en cinc línies del nucli de València (C1, C2, C3, C5 i C6). Així, un total de 1569 trens de rodalies amb origen i destinació València estaran circulant de dia i també de nit. Amb l'augment dels trens també s'incrementaran les freqüències i, de mitjana, circularan trens cada 30 minuts per línia i cada 15 minuts durant els dies amb més actes fallers.

En concret, en la línia C6 (que cobreix el trajecte des de l'estació del Nord de València fins a Vinaròs passant per Albuixec, Massalfassar, El Puig o Sagunt) s'han programat 71 trens especials dels 61 seran diürns i deu nocturns (entre les 23.30 i les 4 del matí).

El principal objectiu d'aquest servei especial amb motiu de les Falles és facilitar l'arribada de persones des de ciutats i localitats properes a València i ampliar el servei també a la nit perquè la ciutadania de fora de València puga acudir també als diferents esdeveniments fallers que tenen lloc a la nit.

Destacats