Un riu valencià, entre els millors d'Espanya per a fer ràfting

Aquest riu es troba entre els sis rius més recomanats del país

Guardar

Un grup de persones practicant rafting
Un grup de persones practicant rafting

El riu Cabriol, situat a la localitat de Venta del Moro (València), ha sigut triat com un dels millors rius per a practicar ràfting de tota Espanya. Concretament, d'acord amb les persones usuàries del portal Aladinia.com, ocuparia la sisena posició. Entre els aspectes valorats es troba la velocitat, les ones, els serveis que ofereixen les empreses organitzadores, així com la dificultat del recorregut.

I és que el preciós enclavament natural del riu Cabriol el converteix en un escenari inigualable per a practicar esports d'aigua, ja que a més de ràfting, és un espai ideal per a practicar snorkel, en determinats punts del riu, gràcies a les seues cristal·lines aigües.

El ràfting, considerat com un esport d'equip, consisteix a remar i orientar la bassa mentre es descendeix el riu, amb l'objectiu de sortejar els ràpids i mantindre's a flotació. Sens dubte, l'estiu és la millor època per a practicar aquest tipus d'esports d'aigua. Així, el ràfting pel riu Cabriol consisteix en un descens de 8 quilòmetres o de 12 quilòmetres. Una opció d'oci perfecta per a gaudir en família o amb amics. A més, també podràs trobar propostes que inclouen una parada a mitjan recorregut per a menjar alguna cosa a la vora del riu.

Qualsevol persona pot practicar ràfting, ja que no es requereixen condicions físiques especials. Així i tot, sí que és important que es practique amb un monitor que actue com a timoner, que serà l'encarregat de donar les instruccions a la resta de tripulants. No es tracta d'un esport perillós, però sí que és necessari prendre una sèrie de precaucions perquè el descens pel riu es duga a terme sense incidents.

Si aquest estiu estàs pensant provar algun esport d'aventura aquàtic, no el penses més i gaudeix d'aquesta experiència que t'ofereix el riu Cabriol, a més en un paratge completament natural.

Arxivat a:

Destacats