Retorn als 90 a València: arriba el festival Love the 90's aquest dissabte 28 de maig

El festival tindrà lloc aquest dissabte a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Guardar

Edició anterior del festival Love the 90's a València
Edició anterior del festival Love the 90's a València

València torna al passat gràcies al festival dedicat a la música dels 90, el primer de la temporada. Love the 90's torna a València després d'uns anys d'absència i ho fa amb una proposta que inclou a més de trenta artistes remember que actuaran en el llac de la Ciutat de les Arts i les Ciències en la vesprada-nit del dissabte 28 de maig.

Hui dia, només queden disponibles entrades generals, amb un preu de 89 euros. Les entrades Golden Ring i les entrades VIP ja estan esgotades. Després de les cancel·lacions en anys previs, moltes de les persones que ja van adquirir la seua entrada van decidir mantenir-la per a l'edició de 2022, per la qual cosa quan van eixir els tiquets a la venda, més del 80% de l'aforament ja estava ocupat.

Al festival acudiran més de trenta artistes i grups reconeguts a escala mundial, que transportaran als assistents de tornada a un concert en els anys 90. Entre ells destaca Dj Sash!, Snap!, Jenny from Ace of Base, Techno Tronic, Jerry Daley, OBK, Corona, Hisse MC, Kym Mazelle, Alice DJ, Chimo Bayo o Rebeca, entre molts altres. El festival serà el major de la seua història, ja que serà el que compte amb més hores de música d'entre totes les seues edicions.

Busquen treballadors

El festival, organitzat per la promotora valenciana The Music Republic, farà una macroentrevista laboral demà dimarts 24 de maig, el dimecres 25 i el dijous 26 al costat del Museu de les Ciències, perquè per a la celebració de l'esdeveniment necessita cobrir més de cent llocs de treball.

Els únics requisits per a poder acudir a l'entrevista són ser major d'edat i personar-se amb el DNI i el número d'afiliació a la Seguretat Social. A més, els candidats triats també tindran opció de treballar durant aquest estiu en més festivals a València i la Comunitat organitzats per The Music Republic.

Destacats