Renfe llança aquest dimecres bitllets a partir de 7 euros per a viatjar en alta velocitat des de València

La companyia ofereix bitllets Avlo des de 7 euros i AVE i Alvia des d'11 euros dins de la campanya 'Superprecio'

Guardar

Dos trens AVE de Renfe amb destinació València
Dos trens AVE de Renfe amb destinació València

Renfe ha anunciat la seua nova campanya promocional anomenada 'Superprecio', que oferirà als viatgers l'oportunitat d'adquirir bitllets de tren a preus excepcionalment baixos. La campanya estarà en vigor des del 4 d'octubre fins dimarts 10 d'octubre, oferint tarifes a partir de tan sols 7 euros per a viatjar en alta velocitat per tota Espanya. Concretament, els trens Avlo tindran un preu de 7 euros i des d'11 euros per als serveis AVE i Alvia.

Aquesta promoció estarà disponible per a viatges que es realitzen a partir del 23 d'octubre i fins a l'any 2024 en tots els corredors ferroviaris, brindant als viatgers la possibilitat de planificar les seues escapades a destins per tot l'Estat amb un pressupost més ajustat.

El 'Superprecio' de Renfe es convertirà en una denominació recurrent en les seues campanyes comercials, destacant els preus més assequibles per a viatjar en la seua extensa xarxa de trens, que inclou AVE, Avlo, Alvia, Euromed i Intercity. Aquestes ofertes estaran disponibles en la pàgina web de Renfe i s'anunciaran amb anticipació, la qual cosa permetrà als viatgers accedir a les millors tarifes per als seus destins desitjats.

La principal operadora ferroviària a Espanya ha implementat estratègicament l'eina de gestió de preus, Revenue Management, per a garantir una major disponibilitat d'ofertes durant períodes de menor demanda, incentivant als viatgers a planificar amb anticipació i aprofitar les tarifes més atractives.

L'operadora ferroviària també destaca els seus avantatges competitius enfront dels nous competidors, Iryo i Ouigo, emfatitzant que ofereix més destinacions, freqüències i trens, així com el millor Compromís de Puntualitat del mercat, amb compensacions en efectiu que són fins a 8 vegades superiors a les exigides per llei, disponibles en 24 hores a través del seu lloc web.

Les persones interessades poden visitar el lloc web de Renfe per a obtindre més detalls sobre les dates i destins disponibles en aquesta promoció.

Destacats