Renfe avança el Black Friday amb viatges València-Madrid des de 7 euros

Renfe oferirà bitllets a preus econòmics des de demà, 18 de novembre, fins dilluns que ve, 28 de novembre

Guardar

Tren de Avlo en una de les parades
Tren de Avlo en una de les parades

Com cada any, l'últim cap de setmana de novembre arriba el Black Friday, que enguany se celebra el divendres 25 de novembre. No obstant això, hi ha comerços i empreses que s'anticipen a la cita, com és el cas de l'empresa estatal Renfe, que s'avança a la celebració del Black Friday 2022 amb bitllets a preus molt econòmics per a viatjar, durant el mes vinent de gener de 2023, en trens com a AVE, Avlo, Alvia, Euromed i Intercity. Durant aquest període que s'allarga a una setmana aproximadament, els i les usuàries podran estalviar en les seues compres per a viatjar als principals nuclis urbans del país. Així mateix, el període de compra començarà demà, 18 de novembre, i finalitzarà el dilluns 29 de novembre.

En aquest sentit, la companyia Renfe, que disposa del nombre més gran de freqüències i destins del mercat, ha esmentat en la seua pàgina web oficial que els viatgers obtindran bitllets amb les millors tarifes disponibles gràcies a la compra anticipada per a viatjar a la destinació turística que interesse, avançant-se així a les compres de Nadal. Per exemple, en AVE hi hauran bitllets per menys de 25 euros i en Avlo des de 7 euros. De fet, estarà la possibilitat de viatjar des de la capital, en el trajecte Madrid-València, amb un bitllet que costa menys de deu euros, 7 euros en concret.

Per a tots aquells usuaris interessats, els horaris i les tarifes disponibles es podran consultar a través de la pàgina oficial de Renfe (renfe.com), ja que les condicions comercials d'aquests bitllets seran les pròpies de la tarifa Bàsica, amb tota la qualitat i servei del compromís Renfe. En altres paraules, aquesta empresa líder de transport ferroviari remarca que es podrà accedir a les diferents ofertes de Renfe coincidint amb el 'Black Friday´ per a aquest any 2022.

Algunes ofertes dels destins destacats

Entre les ofertes de bitllets amb millors tarifes disponibles, alguns dels altres destins destacats són:

Madrid-Barcelona des de 7 euros
Madrid-Màlaga des de 21,20 euros
Madrid-Sevilla des de 24,15 euros

Destacats