Prop de 400 assistents al Medusa Festival passen la nit al poliesportiu de Cullera

La meitat dels joves ja ha començat a tornar als seus llocs d'origen i eixiran autobusos fins demà

Guardar

Escenari principal del Medusa en el dia de la seua presentació
Escenari principal del Medusa en el dia de la seua presentació

Prop d'uns 400 assistents del Medusa Festival han passat la nit resguardats en el pavelló municipal que l'Ajuntament ha posat a la seua disposició després de ser desallotjats ahir de la zona d'acampada per l'ensulsiada de part de l'escenari pel fort vent, segons han informat fonts municipals a Europa Press.

Aquest matí ja només quedaven la meitat dels assistents gràcies als autobusos que l'organització del festival ha habilitat perquè els afectats puguen tornar a les seues localitats d'origen.

Així mateix, l'Ajuntament, en col·laboració amb l'organització del festival, els ha oferit durant aquestes hores aigua i menjar. A més, es compta amb una ambulància en cas que fora necessari el seu ús per a atendre a algun dels assistents a l'esdeveniment.

Els autobusos van començar a eixir ahir i continuaran treballant fins demà al matí, quan s'espera que tots els assistents hagen pogut tornar a les seues cases. Així, està previst que a les 18.00 hores d'aquest diumenge isquen els autobusos direcció Sant Sebastià, Pamplona i Bilbao i a les 21.00 hores eixiran els que es dirigeixen cap a Badajoz, Mèrida, Càceres i Madrid. Així mateix, aquest dilluns eixiran a les 8.00 hores els autobusos amb destinació a la Corunya, Santiago de Compostel·la, Vigo, Lugo, Ourense, Zamora i Salamanca.

Aquest diumenge és el segon dia de dol després de l'accident patit en el Medusa Festival quan es va esfondrar part de l'escenari de l'esdeveniment que va causar la mort d'un jove de 22 anys i atencions a 40 persones.

Destacats