El primer premi de la Loteria Nacional deixa milers d'euros a València

La fortuna somriu a València amb part del primer premi de la Loteria Nacional d'este dissabte

Guardar

Gent comprant loteria de Nadal en una administració de València. Foto Xisco Navarro
Gent comprant loteria de Nadal en una administració de València. Foto Xisco Navarro

La sort ha fet una parada especial a la ciutat de València este dissabte, deixant part del primer premi del sorteig de la Loteria Nacional en la capital del Túria. Amb un valor de 60.000 euros per dècim, el número agraciat, el 60.407, ha repartit un total de 600.000 euros entre els afortunats valencians.

Les administracions de loteria situades en l'avinguda Tres Forques nº127 i en la plaça del Bisbe Amigó nº3 han sigut les responsables de vendre els bitllets premiats, convertint-se en punts de trobada per a aquells agraciats que van acudir a comprovar els seus dècims.

A més de València, el primer premi també ha sigut repartit en altres localitats com Badalona (Barcelona) i Mósteles (Madrid), consolidant així la distribució de la fortuna de llarg a llarg del territori espanyol.

Però la celebració no s'ha limitat al primer premi. El segon premi, dotat amb 12.000 euros per dècim i identificat amb el número 67.981, ha trobat el seu destí en diverses localitats del país. Des de San Bartolomé (Las Palmas) fins a Meira (Lugo), passant per Irun (Guipúscoa), Villoria (Astúries), Ferrol (la Corunya), Santafe (Granada) i Veïnat (Las Palmas), la Loteria Nacional ha brindat una oportunitat única a milers d'afortunats.

Este nou repartiment de premis ha tornat a posar de manifest la il·lusió i l'emoció que envolten a cada sorteig de la Loteria Nacional, una tradició arrelada en la cultura espanyola que unix a persones de diferents llocs en l'esperança d'aconseguir la tan anhelada fortuna. Amb la certesa que la sort pot tocar a qualsevol porta, els jugadors continuen participant en la loteria amb l'esperança que el pròxim premi els somriga a ells.

Destacats