La piscina Parc El Vedat de Torrent obri aquest divendres les seues portes al públic

Estarà oberta fins al 31 d'agost amb un horari dividit entre matins i vesprades

Guardar

 Piscina Parc El Vedat de Torrent.
Piscina Parc El Vedat de Torrent.

Amb la temporada d'estiu oficialment inaugurada, els torrentins i torrentines tornaran a gaudir durant els mesos més calorosos de l'any de la piscina Parc El Vedat de Torrent. Així, aquest espai d'oci obrirà les seues portes a partir d'aquest divendres 1 de juliol i fins al 31 d'agost, amb un horari que es divideix entre matins i vesprades.

Després de dos anys marcats per la pandèmia, aquest estiu no hi haurà restriccions per COVID-19. Pel que, entre altres coses, l'aforament s'amplia a 600 persones durant l'horari matutí ( de 10.00 h a 14.30 h) i altres 600 durant l'horari vespertí ( de 15.30 h a 20.00 h). Així, fins a 1.200 persones passaran cada dia per la piscina de dimarts a diumenge, ja que els dilluns romandrà tancada.

El preu de les tarifes de la piscina del Vedat de Torrent es manté respecte a l'any passat. Així, l'entrada familiar costarà uns 6 euros de dimarts a divendres i uns 7 els dissabtes, diumenges i festius. Aquest tipus d'entrada comprén l'accés del matrimoni/parella i els seus fills menors de 16 anys, mitjançant acreditació amb certificat de família nombrosa i DNI dels integrants. Cal recordar que els preus no inclouen tot el dia, sinó l'opció de triar entre demà o vesprada.

Per als abonats a la Fundació Esportiva Municipal, el cost es redueix a 0, 70 euros entre setmana i 1,10 els caps de setmana i festius en el cas de ser jove (fins a 15 anys). Els adults en aquesta situació pagaran entre 1 i 1,40 euros.

Respecte a les entrades normals, la piscina del Vedat de Torrent ofereix les entrades a 1, 20 per a joves i 1,90 euros per a adults de dimarts a divendres i 1,40 i 2,30 euros els dissabtes, diumenges i festius. Els jubilats i pensionistes hauran d'abonar uns 0,60 euros en cas de voler accedir qualsevol dia.

Com aconseguir les entrades

Per a adquirir les entrades de la piscina del Vedat de Torrent hi ha dues opcions possibles. Una d'elles és mitjançant la pàgina web de la Fundació Esportiva Municipal (que encara no està disponible) o en la taquilla. Això sí, des de l'Ajuntament de Torrent recorden que no es pot pagar amb efectiu, ja que com sol ser habitual en els últims anys, tan sols es podrà pagar amb targeta.

Una de les novetats d'enguany respecte a l'anterior és que a l'hora de reservar l'entrada no es podrà triar la parcel·la en la qual deixar els estris, sinó que serà lliure, i cada persona podrà deixar les seues coses on hi haja lloc una vegada arribe a l'interior del recinte.

La regidora d'Esports, Susi Ferrer, ha afegit que a més d'oferir les entrades al públic general, "obrirem aquest espai tant als grups d'escoles d'estiu com a diferents col·lectius desfavorits perquè tots puguen gaudir d'un espai privilegiat com la piscina Parc El Vedat de Torrent".

Destacats