Pere Aznar ens mostra en el programa '400' d'À Punt la realitat dels immigrants

El públic coneixerà comunitats com la romanesa de Castelló de la Plana i també els refugiats de la guerra d'Ucraïna

Guardar

Un dia de grabació del programa '400'
Un dia de grabació del programa '400'

Aquest dijous 16 de febrer, a les 22.00 h, À Punt emetrà el sisé programa de 400, en el qual Pere Aznar coneixerà de primera mà els problemes dels immigrants que arriben al nostre país. A la Comunitat Valenciana hi ha prop de 800.000 immigrants.

Això suposa quasi una sisena part de la població. Coneixerem comunitats perfectament arrelades en el territori, com la comunitat romanesa de Castelló de la Plana, però també els nouvinguts, com els refugiats de la guerra d'Ucraïna.

Aquesta setmana 400, el programa presentat per Pere Aznar, visitarà les instal·lacions de tres llocs que s'ocupen d'aquestes persones: Un sol cor, l'Associació Kalyna, i el Centre Cívic Romanés, les tres a Castelló de la Plana. Conversarà amb usuaris d'origen ucraïnés, senegalés i romanés, entre uns altres, per a viure de prop el seu dia a dia i conéixer les seues fascinants històries. Yara, Yasmith i Coti ens faran riure amb històries personals. 400 és una producció d'À Punt en associació amb Sunrise Pictures i El Terrat (The Mediapro Studio).

Domingo: la Gala de les Reines i Reyes del Carnestoltes de Vinaròs

Diumenge que ve, a les 10.50 hores, À Punt oferirà per la televisió la Gala de les Reines i Reyes del Carnestoltes de Vinaròs presentada per Ferran Cano. La Gala de les Reines i Reyes és un dels esdeveniments més importants del Carnestoltes de Vinaròs.

En un gran escenari, les 31 reines i reis, màxims representants de les comparses, donen a conéixer i llueixen els elaborats vestits en els quals han estat treballant en secret durant mesos, i en els quals destaca el colorit, la fantasía, la imaginació en la combinació de formes i materials i, sobretot, les grans dimensions que tenen la majoria. Enguany, el Carnestoltes convidat serà el de Torrevella, que també actuarà a l'escenari davant les més de 8.900 persones que assistiran a l'acte.

Arxivat a:

Destacats