Obrin els supermercats de València l'1 d'abril, Dilluns de Pasqua?

Consulta l'horari dels supermercats de València i les localitats de la seua àrea metropolitana el dilluns 1 d'abril

Guardar

Un establiment de Consum a València. Imatge: Xisco Navarro
Un establiment de Consum a València. Imatge: Xisco Navarro

La Comunitat Valenciana es troba immersa en un període replet de festivitats que seguirà també amb l'arribada del mes d'abril. De fet, demà dia 1 d'abril se celebra el Dilluns de Pasqua i és una data marcada en el calendari com un festiu regional en moltes comunitats autònomes com a Balears, País Basc, Cantàbria, Catalunya, La Rioja, Navarra i també l'autonomia valenciana.

És per això que l'horari d'obertura de tendes, supermercats i grans superfícies comercials pot variar i veure's reduït o, directament, no obrir les seues portes per ser un dia festiu no laborable. Repassem en aquest article els supermercats i establiments d'alimentació que estaran oberts o tancats aquest 1 d'abril en la ciutat de València i les localitats de l'àrea metropolitana. Mercadona, Consum, Carrefour, Alcampo, Lidl o Dia: obriran al públic o tindran la seua persiana baixada el dilluns 1 d'abril?

Horari dels supermercats de València l'1 d'abril

En primer lloc, Mercadona seguirà la seua política de no obertura en jornades festives i ja ha anunciat que tots els seus locals estaran tancats aquest 1 d'abril, tal com va fer el passat 29 de març per la celebració del Divendres Sant. Carrefour és una altra cadena de supermercats les tendes dels quals de la capital valenciana i els municipis propers romandran tancats l'1 d'abril.

Un supermercado de Mercadona en València. Imagen: Xisco Navarro
Un supermercat de Mercadona a València. Imatge: Xisco Navarro

D'igual forma que Mercadona i Carrefour, Consum ha optat per no obrir aquest Dilluns de Pasqua. Encara així, alguns establiments Charter, del mateix grup que Consum, sí que estarà obert aquest dilluns dia 1. Molts d'aquests supermercats obriran en el seu horari habitual (de 9 a 22.30 hores); no obstant això, hi haurà uns altres que només ho facen en horari de demà de 9 a 14 hores. És per això que és recomanable consultar en la pàgina web de Charter els horari de cadascun dels establiments.

D'altra banda, el Supermercat d'El Corte Inglés també han decidit que estaran tancats demà dilluns 1 d'abril, a diferència d'altres festius regionals i nacionals en els quals sí han decidit mantindre's oberts. I els Supermercats Dia i Lidl tampoc obriran durant aquest Dilluns de Pasqua.

Destacats