Obrin els centres comercials de València este 1 d'abril, Dilluns de Pasqua?

Consulta l'horari d'obertura dels centres comercials de la ciutat de València i les localitats del voltant demà 1 d'abril

Guardar

Diverses persones compren en una tenda d'un centro comercial de València. Imatge: Xisco Navarro
Diverses persones compren en una tenda d'un centro comercial de València. Imatge: Xisco Navarro

Demà 1 d'abril se celebra el Dilluns de Pasqua i és una data marcada en el calendari com un festiu regional en moltes comunitats autònomes com a Balears, País Basc, Cantàbria, Catalunya, La Rioja, Navarra i també l'autonomia valenciana. És per això que l'horari d'obertura de tendes i centres comercials pot variar i veure's reduït o, directament, no obrir les seues portes per ser un dia festiu no laborable.

La tònica general és que les tendes dels centres comercials de València i les localitats d'al voltant estiguen tancades demà 1 d'abril, ja que sí obrin de forma excepcional este diumenge 31 de març, Diumenge de Resurrecció. Repassem l'horari que tindran els centres comercials que es troben en la capital valenciana i els municipis del voltant este dilluns 1 d'abril. Bonaire, Aqua Multiespacio, Centre Comercial El Saler, Arena Multiespacio, Gran Turia, Nuevo Centro, MN4 i El Corte Inglés. Quin horari tindran les seues tendes, restaurants i zona d'oci?

Centre Comercial Bonaire

Esta gran superfície comercial situada a Aldaia ha anunciat que no obrirà les seues portes matí dilluns 1 d'abril, ja que sí obri hui dia 31 de març, Diumenge de Pasqua, de manera excepcional. Encara així, la restauració, les sales de cinema i els recreatius obriran en el seu horari habitual matí.

Aqua Multiespacio

A causa que l'1 d'abril no és un festiu d'obertura autoritzada a la Comunitat Valenciana, Aqua Multiespacio també ha optat per no obrir les seues tendes este dilluns. Encara que sí ho farà la seua zona de restaurants, oci i cafeteries. I, de la mateixa manera, que Bonaire estaran obertes este diumenge 31 de març d'11 a 21 hores.

Centre Comercial El Saler

Seguint la línia general de fer hui diumenge 31 un festiu d'obertura, el Centre Comercial El Saler no obrirà les seues portes el dilluns dia 1.

Arena Multiespacio

També Arena Multiespacio estarà obert hui diumenge dia 31 de març, Diumenge de Resurreció, i ho farà en horari de 10 a 22 hores. No obstant això, tancarà les seues portes demà Dilluns de Pasqua.

El Corte Inglés

Per la seua banda, els centres d'El Corte Inglés situats a València obriran durant tota la jornada del 31 de març, encara que ho farà en horari reduït: des de les 11 hores fins a les 21 hores. A més, el supermercat també obrirà en el mateix horari que els altres departaments. Però, el dilluns dia 1 estarà tancat.

MN4

En el cas d'este centre comercial situat en la localitat d'Alfafar, el seu horari d'obertura este diumenge 31 serà de 10 a 22 hores. Mentre que romandrà tancat al públic demà Dilluns de Pasqua.

Gran Turia

En este centre comercial localitzat a Xirivella, les tendes i els establiments d'oci i restauració també estaran oberts des de les 12 del migdia fins a la 1 de la matinada de hui 31 de març. Però, tal com apareix en la seua pàgina web, demà estaran tancades les tendes; encara que sí obrirà l'oci i la restauració.

Nuevo Centro

Tal com succeeix en la resta de centres comercials, les tendes de Nuevo Centro estaran tancades demà 1 d'abril; però sí obrirà el diumenge 31 i el seu horari d'obertura serà d'11 a 21 hores, encara que la zona de restauració compta amb un horari més ampli.

Destacats