Un nou premi de la Bonoloto cau a Xàtiva

L'administració del Centre Comercial Plaza Mayor lliura dos premis en un mes

Guardar

Administració de Loteria del Centre Comercial Plaza Mayor de Xàtiva
Administració de Loteria del Centre Comercial Plaza Mayor de Xàtiva

En el sorteig de la Bonoloto celebrat aquest dimarts, un afortunat de Xàtiva, capital de la comarca de la Costera, ha sigut agraciat amb un premi de segona categoria, rebent un total de 53.969 euros. El bitllet premiat va ser validat en el Centre Comercial Plaza Mayor, situat al carrer Llosa de Ranes, sent aquesta la segona vegada en tan sols un mes que aquest establiment entrega un bitllet guanyador.

La combinació guanyadora del sorteig de la Bonoloto del dimarts 2 de maig ha sigut: 01 21 31 33 39 47, complementari 05 i reintegrament 09.

Un altre bitllet premiat de segona categoria en la Comunitat Valenciana ha recaigut a Benidorm, amb un premi dotat amb la mateixa quantitat que l'anterior. La validació es va realitzar en l'Avinguda Mediterrani, 35. D'altra banda, els altres dos bitllets de segona categoria han sigut validats a Màlaga i Les Chafiras (Tenerife).

El major premi del sorteig de la Bonoloto d'aquest dimarts ha sigut validat en el Despatx Receptor Núm. 26.780 d'Almedina (Ciudad Real), situat en Major, 117, on el guanyador s'ha emportat un total de 5.326.476 euros.

No és la primera vegada que l'administració de Xàtiva reparteix premis entre els seus clients. Fa uns dies, aquesta mateixa administració va entregar dos bitllets premiats de segona categoria, sumant més de 200.000 euros en total. Aquest èxit demostra que la sort continua estant de part dels clients d'aquesta administració i que la Bonoloto és una oportunitat d'obtenir premis que no es pot deixar passar.

Destacats