Aquest és el municipi valencià més barat per a comprar un habitatge de segona mà

El preu de l'habitatge de segona mà a la Comunitat Valenciana ha augmentat un 11,1 % respecte a fa un any i Alacant és la província on més ha pujat

Guardar

Parròquia de Sant Onofre de l'Alcúdía de Crespins. Imatge: Turisme La Costera
Parròquia de Sant Onofre de l'Alcúdía de Crespins. Imatge: Turisme La Costera

Els preus dels habitatges de segona mà a la Comunitat Valenciana han experimentat aquest últim any una pujada exponencial. Segons revelen les dades publicades pel portal immobiliari Fotocasa, adquirir un habitatge a la Comunitat Valenciana és ara un 11,1 % més car que al febrer de l'any passat.

A més, l'increment de l'import que s'ha de pagar per fer-se amb les claus d'una casa de segona mà és una tendència que es repeteix en les tres províncies. Alacant és la regió on més ha augmentat, ja que un habitatge d'aquestes característiques va ser al febrer un 15, 4 % més car que fa un any; a Castelló la pujada ha sigut menys acusada, però els preus han augmentat un 7,1 %. Mentre que a València comprar una casa de segona mà suposa pagar un 6,9 % més que al febrer de 2022.

No obstant això, i encara que s'han registrat pujades generalitzades en la majoria de zones de la Comunitat Valenciana, hi ha una localitat en la província de València que té el preu per metre quadrat més baix de tota la comunitat. Es tracta de L'Alcúdia de Crespins, una localitat de poc més de 5.000 habitants en la comarca de La Costera.

L'Alcúdia de Crespins a La Costera. Imatge: Turisme La Costera
L'Alcúdia de Crespins a La Costera. Imatge: Turisme La Costera

El seu terme municipal limita amb Canals, Xàtiva i Montesa i segons les dades de Fotocasa a l'Alcúdia de Crespins el preu del metre quadrat en un habitatge de segona mà se situa en els 593 euros. En l'altre extrem de la taula i com la localitat on més car es troba el metre quadrat està Calp amb 3293 euros; li segueix L'Alfàs del Pi, també en la província d'Alacant, i on les cases de segona mà es venen per 3021 euros el metre quadrat.

 

Destacats