Un dels tres millors restaurants sense glútens d'Espanya està a València

Els clients voten per tercer any consecutiu incloure aquest establiment de València entre els tres millors restaurants per a celíacs

Guardar

Plats del restaurant El Miracle de València, un dels millors sense glútens d'Espanya
Plats del restaurant El Miracle de València, un dels millors sense glútens d'Espanya

Ser celíac i menjar bé ja no està renyit a València. I és que la capital del Túria compta amb un dels millors restaurants sense glútens d'Espanya, segons la valoració dels seus clients i clientes. El Miracle ha estat triat com el tercer millor restaurant sense gluten d'Espanya en el rànquing de 'Celicidad 2023', un llistat elaborat anualment amb les valoracions dels usuaris de l'App Celicidad i del web de restaurants.

El Miracle és el primer restaurant 100% sense gluten en la Comunitat Valenciana certificat per l'Associació de Celíacs de la Comunitat Valenciana (Acecova). En 2021 van ocupar el primer lloc en el rànquing, i en 2022 van quedar en segona posició. Aquest reconeixement demostra el compromís del restaurant per oferir una experiència culinària excepcional i segura per a les persones amb malaltia celíaca.

Una afecció digestiva que danya l'intestí prim i dificulta l'absorció de nutrients presents en els aliments. Els pacients celíacs han d'evitar el consum de gluten, una proteïna present en cereals com el blat, l'avena, l'ordi i el ségol. El Miracle ha creat un espai lliure de gluten on els celíacs poden gaudir d'una àmplia varietat de plats sense preocupacions.

L'equip de El Miracle es compromet a mantenir-se com un referent a la Comunitat Valenciana i a tota Espanya quant a oferta gastronòmica sense gluten. No sols se centren en la qualitat de la seua cuina, sinó que també treballen per a visibilitzar i fer costat a la comunitat celíaca. En aquest sentit, agraeixen la confiança dels seus clients, tant celíacs com no celíacs, i reconeixen les dificultats que enfronten per a trobar ingredients de qualitat i mantindre preus accessibles.

Amb el reconeixement com un dels millors restaurants sense glútens, El Miracle es consolida com una opció destacada per a tots aquells que busquen una experiència culinària per a celíacs i no celíacs a València. El seu compromís i dedicació són exemple de com es pot combinar l'excel·lència gastronòmica amb l'atenció a les necessitats dietètiques específiques, oferint als comensals una experiència inoblidable i sense preocupacions.

Destacats