Així pots assistir amb Metrovalencia als exàmens de la Junta Qualificadora

Aquest dissabte es realitzen les proves orals del C1 de valencià a Fira València

Guardar

Tramvia a Fira València
Tramvia a Fira València

Metrovalencia ha previst un servei especial per a aquest dissabte amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudisquen a Fira València a realitzar les proves orals convocades per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià per a l'obtenció del C1 de valencià.

En aquest sentit, la parada de Fira València (Fira) comptarà aquest dissabte amb serveis especials de la Línia 4 de tramvia.

Per això, perquè les persones que realitzaran les proves puguen assistir sense problemes, s'han habilitat viatges especials durant la jornada del dissabte, en la qual està previst l'exàmen. En aquest sentit, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira amb una freqüència de 30 i 40 minuts entre les 6 i les 23 hores, tal com ha indicat la Generalitat en un comunicat.

D'aquesta manera, el primer tramvia des de Doctor Lluch eixirà a les 6 hores. Des de Fira, l'últim transport s'oferirà a les 22.19 hores. Amb la finalitat d'agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l'indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

La Junta Qualificadora està immersa aquests dies en la realització de les proves del valencià en els seus diferents nivells. Es van iniciar dissabte passat 15 d'octubre en dues convocatòries: B1 i C1 a les 9 hores, i A2, B2 i C2 a les 16 hores.

La prova oral tindrà lloc entre els dies 22 d'octubre, 29 d'octubre i 5 de novembre de 2022 i es podrà consultar el dia i l'hora concreta en la web de la JQCV que podrà tindre tant horari al matí com a la vesprada segons la localitat.

Destacats