Marta Ventura: "En A la Ventura volem contar les coses amb rigor, però amb un somriure"

Parlem amb Marta Ventura, presentadora d'A la Ventura

Guardar

Marta Ventura, presentadora de A la Ventura
Marta Ventura, presentadora de A la Ventura

El proper dimecres 13 d'octubre arriba una nova temporada d'"A la Ventura," i ho farà carregada de novetats. En primer lloc, perquè passa a un format diari, aportant tota la informació i actualitat de la manera més pròxima de 12 a 14 hores de dilluns a divendres. A més, comptarà amb nous fitxatges i es continuarà treballant a partir dels conceptes de l'infroentreteniment. Però abans, com a mostra del que serà la nova temporada, "A la Ventura" portarà a les cases valencianes tot el que ocórrega durant la jornada del 9 d'Octubre. De totes aquestes novetats ens ha donat més detalls la seua presentadora, Marta Ventura.

"A la Ventura" es consolida amb aquesta nova temporada com un dels programes referència d'À Punt. Quin és el seu secret?

És un programa que vol contar l'actualitat quilòmetre zero, l'actualitat que passa en la "terreta" i que si busques en una altra emissora no trobaràs. I ho volem fer de manera que es puga digerir fàcilment. Moltes vegades tenim moltes dades a l'abast i hi ha successos que costen digerir. El nostre objectiu és ordenar la informació i que siga fàcil d'entendre per a l'espectador.

El pròxim 13 d'octubre s'estrena temporada i ho fa amb grans novetats.

Comencem el dimecres 13 i el programa canvia a format diari als matins. Serà de 12 a 14 hores, just abans de l'informatiu. El programa creix per a arribar a més llocs, per a ser més social i més local, l'objectiu que té aquesta temporada l'À Punt Notícies. Volem contar més històries, estar en més llocs, arribar a més gent i escoltar més veus.

Amb quines novetats arriba aquesta nova etapa?

Seguirem amb la mateixa filosofia: informar però al mateix temps entretenir, contar les coses amb rigor però amb un somriure. Mantindrem el to despreocupat que obrirem en el seu moment, de manera directa, sense romancejar massa. Tindrem molt suport visual i ho farem didàctic. Estarà al meu costat Mathies Muñoz amb els grafismes, Carolina Salvador amb les últimes hores, tindrem al carrer buscant opinions i històries a Amparo Fernández, Pau Ivars, Carme Bort, José Luís Lucas... Com a fitxatges per a enguany comptarem amb l'humorista José Molins amb el qual repassarem les portades de la setmana amb un toc canalla i irònic. Per la seua part Chus Lacort serà l'experta en xarxes socials, interceptant memes o twits polèmics que estiguen armant renou en cada moment. Ells portaran la part més entretinguda però també tindrem nous contertulians que, de moment, no podem revelar.

A la Ventura és un programa que vol contar l'actualitat quilòmetre zero, l'actualitat que passa en la "terreta" i que si busques en una altra emissora no trobaràs

Hi haurà també una aposta per la informació més comarcal.

Serà un programa més social i més local. Com l'informatiu comarcal desapareix assumirem més aquesta funció de buscar les històries més locals o que no tindrien cabuda en una escaleta informativa del migdia o de la nit. Intentarem estar en els màxims llocs possibles cada matí.

Hi ha una sorpresa per al 9 d'Octubre.

Així és. Farem un xicotet avanç d'"A la Ventura" el pròxim 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, ja que ens encarregarem de la retransmissió dels actes. Per això, acompanyarem als espectadors des de primera hora fins a les 14 hores, donant cobertura a tot el que succeïsca durant aquesta jornada.

Quin és el balanç fins al moment de la marxa d'"A la Ventura" i què suposa aquesta confiança depositada en el programa?

Agraïsc molt que el mitjà públic valencià torne a apostar per aquest programa. És tot un repte perquè estàvem en un prime time i en eixa franja és molt difícil competir amb grans apostes com Got Talent o programes amb molt més pressupost que tota la nostra televisió. Açò d'enguany és una aposta, ha agradat molt el programa i estem molt motivats per a donar-ho tot en aquesta nova temporada. Estem molt contents i el balanç és molt positiu. Estic molt contenta amb l'equip que tinc. És el "dream team", estic envoltada de persones meravelloses i grandíssims professionals que ho donen tot. Estem com en família, tenim el rodatge de la temporada passada i, encara que siga més treball, ens ho passarem bé.

Arxivat a:

Destacats