Labora publica les ajudes per a fomentar l'ocupació de persones amb discapacitat en les entitats locals de la Comunitat Valenciana

Aquestes ajudes superen els 5 milions de dotació pressupostària

Guardar

Bus Labora
Bus Labora

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat les ajudes de Labora, Servei Valencià de Formació i Ocupació, destinades a fomentar l'ocupació de persones amb discapacitat en les entitats locals de la Comunitat Valenciana.

Aquestes ajudes, que s'emmarquen en el pla Avalem Capacitats de Labora, compten amb una dotació pressupostària que supera els 5 milions d'euros, amb l'objectiu que permeten que més de 100 entitats locals valencianes puguen contractar fins a 2 persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, amb el que seran més de 200 persones les que podran optar a aquestes contractacions.

Els ajuntaments disposen de 15 dies hàbils per a sol·licitar la participació en aquestes ajudes a partir d'aquest dijous. Les contractacions seran per a la realització d'obres o serveis i hauran de tindre una durada mínima de 9 mesos.

Les persones destinatàries d'aquestes ajudes han d'estar inscrites com a demandants d'ocupació en Labora, així com tindre acreditat el grau de discapacitat requerit per a poder optar a aquestes contractacions.

Segons el DOGV, a les entitats locals se'ls assignarà un import de 51.000 euros, amb el que Labora subvencionarà els costos laborals de dues persones durant nou mesos. Per a la selecció de les persones que vagen a ser contractades, l'entitat local que resulte beneficiària d'aquestes ajudes sol·licitarà l'oferta d'ocupació a l'Espai Labora que li corresponga i seleccionarà a les persones a contractar de les quals li siguen remeses per aquest.

Arxivat a:

Destacats