Labora posa en marxa itineraris per a millorar la inserció laboral de persones aturades de llarga durada i dones

Les actuacions inclouran accions d'orientació, formació, prospecció del mercat laboral i seguiment

Guardar

Bus Labora
Bus Labora

Labora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, ha engegat un nou programa dirigit a entitats locals, mancomunitats, pactes territorials per l'ocupació i entitats sense ànim de lucre perquè realitzen accions d'inserció laboral per a persones aturades de llarga durada i dones aturades.

A través d'aquestes ajudes, a les persones aturades de llarga durada i les dones aturades que residisquen preferentment en municipis de menys de 5.000 habitants se'ls realitzarà un diagnòstic d'ocupabilitat, així com un disseny d'un itinerari individualitzat. Així mateix, també se'ls duran a terme tallers sobre com fer currículums, tendències d'oportunitats professionals i sessions motivacionals. Les persones participants rebran a més una beca per l'assistència i ajudes en concepte de transport i conciliació.

La Conselleria d'Economia Sostenible, a través de Labora, ha apostat per aquest projecte per a donar impuls a l'orientació laboral i donar suport a les persones que més dificultats tenen per a trobar un treball oferint-los tècniques d'ocupabilitat ajustades a les seues necessitats.

Aquesta iniciativa de Labora comptarà amb el finançament de la Unió Europea a través dels fons extraordinaris del Mecanisme de Recuperació i Resiliència, que s'han dissenyat per a ajudar a pal·liar els efectes de la pandèmia COVID-19.

Arxivat a:

Destacats