La Diputació incrementa en un 21% les subvencions en matèria de Responsabilitat Social en 2022

S'incrementen fins a 435.000 euros les ajudes destinades als ajuntaments de menys de 50.000 habitants i entitats menors en projectes per al foment, promoció i divulgació de la responsabilitat social

Guardar

La diputada de Govern Obert i Participació, Mentxu Balaguer
La diputada de Govern Obert i Participació, Mentxu Balaguer

La delegació de Govern Obert i Participació de la Diputació de València ha obert el termini de presentació de projectes per al foment, promoció i divulgació de la responsabilitat social per a municipis de fins a 50.000 habitants i entitats locals menors de la província de València.

En la present convocatòria en matèria de responsabilitat social, "continuem secundant de manera decidida les iniciatives dels ajuntaments en accions socialment responsables en benefici de tota la ciutadania, a través d'estratègies relacionades amb el medi ambient, el consum responsable o el reciclatge –entre altres– amb un increment d'un 21% respecte de l'any anterior, passant de 360.000 a 435.000 euros", ha explicat la diputada de Govern Obert i Participació, Mentxu Balaguer.

Per a la diputada, "no podem ignorar les inquietuds i aspiracions dels municipis i la seua ciutadania en aquesta matèria; hem d'ajudar als ajuntaments al fet que puguen realitzar accions encaminades al benestar de la seua comunitat en aspectes tan importants com l'ambient en el qual viuen i el territori que els envolta, l'educació tant d'escolars com d'adults en responsabilitat social o, en aquest moment tan dur i fràgil que estem vivint, la salut física i psíquica de les persones. Per això, tenim l'obligació de donar-los suport en eixos projectes que no deixen de sorprendre'ns any rere any, per ser enginyosos, valents, atrevits... però, sobretot, efectius".

Els ajuntaments de fins a 50.000 habitants i entitats locals menors de la província de València tindran fins al 23 de febrer per a presentar les seues instàncies.

Arxivat a:

Destacats