Igualtat confirma l'assassinat de la fallera de Conde Altea com a cas de violència de gènere

Les víctimes mortals de violència de gènere s'eleven en 2021 a 38, després de confirmar Igualtat un cas a València

Guardar

La societat valenciana ix al carrer en el 25N. Imatge de Xisco Navarro
La societat valenciana ix al carrer en el 25N. Imatge de Xisco Navarro

La Delegació de Govern contra la Violència de Gènere ha confirmat aquest dimarts que l'assassinat d'una dona de 30 anys a València, el passat 4 de desembre, és un nou cas conseqüència d'aquesta xacra, pels quals les víctimes mortals per violència de gènere s'eleven a 38 en el que va de 2021.

En total, segons ha apuntat aquest òrgan depenent del Ministeri d'Igualtat, les assassinades per aquesta xacra des que es tenen dades, és a dir, des de l'any 2003, sumen actualment les 1.119.

En la informació sobre aquest cas que destaca la Delegació de Govern a través del seu compte oficial de Twitter, indiquen que la víctima mortal no tenia fills menors d'edat i ha confirmat que no existien denúncies prèvies per violència de gènere contra el presumpte agressor de la mateixa.

Els fets van ocórrer en un immoble del barri valencià de l'Eixample, on els agents van trobar el cos sense vida de la dona. La víctima mortal, la família de la qual havia denunciat la seua desaparició, patia ferides d'arma blanca que van ser les que li van provocar la mort.

La Policia Nacional va detenir a la parella de la víctima, de 34 anys, com a presumpte autor dels fets. Aquest va ser trobat ferit lleu quan tractava d'escapar de l'edifici pel celobert.

Destacats