Gran Premi de Motociclisme la Comunitat Valenciana 2021: horaris de les carreres i com arribar

Tota la informació sobre el gran premi de motos a Cheste: on veure-ho, com arribar al circuit i l'horari de les carreres

Guardar

Gran Premi de Motociclisme Pilot en el circuito Ricardo Tormo de Cheste
Gran Premi de Motociclisme Pilot en el circuito Ricardo Tormo de Cheste

Arriba a València el Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana, l'última cita en el calendari del campionat del món, i el fa amb dues de les tres categories ja decidides. Així i tot, encara quedaran moltes coses en joc que es resoldran, els dies 12, 13 i 14 de novembre, en el circuit Ricardo Tormo de Cheste.

El gran premi de motos no s'emetrà en obert, així i tot encara eres a temps de viure'l en directe. A València Extra, t'informem de com arribar al circuit de Cheste: l'entrada més habitual és des de l'autovia A-3, prenent l'eixida 334. No obstant això, hi ha rutes alternatives com prendre l'eixida 340 de la A-3 per les carreteres CV 374 i CV 383; o agafar l'eixida 332 de la A-3.

Des de l'organització es recomana no assistir amb cotxe a causa de les retencions que es puguen produir. D'aquesta manera, és aconsellable anar fins al circuit bé amb Renfe Rodalia – que et garanteix arribar en 40 minuts – o en taxi. Per això, s'ha reservat un dels accessos per als taxis pel que no es veuran obligats a entrar en l'embós si es produïra.

Horari de les carreres del Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana 2021

Horario GP Motul 2021 / https://www.circuitricardotormo.com/
Horari GP Motul 2021 / https://www.circuitricardotormo.com/

L'Ajuntament de Cheste no autoritza la celebració de festes

Finalment, a causa de la pandèmia, l'Ajuntament de Cheste ha prohibit la celebració de revetles, discomòbils o esdeveniments similars durant la celebració del Gran Premi. Així mateix, els establiments hostalers i de restauració hauran de tancar a les 01.30 hores.

Finalment, enguany, no s'habilitaran zones d'acampada ni s'instal·laran barres.

Destacats