Ford Almussafes cancel·la la parada en Vehicles del dilluns per a adaptar el calendari d'ERTO al subministrament

Guardar

Un treballador de Ford Almussafes a l'interior de la fàbrica
Un treballador de Ford Almussafes a l'interior de la fàbrica

La direcció de Ford a Almussafes (València) ha comunicat aquest divendres que el dilluns 4 d'abril, previst inicialment com a parada dins de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO), es treballarà en tots els torns i sistemes en Operació de Vehicles.

Així ho ha traslladat l'empresa en una nova reunió de la comissió mixta de seguiment de l'ERTO de Ford, celebrada a les 09.30 hores d'aquest divendres, segons ha informat el sindicat majoritari en la factoria, UGT. Es dona la circumstància a més que precisament aquest divendres també estava previst com a dia d'atur de producció en Vehicles, però es va anul·lar igualment.

Ford modifica una vegada més el calendari de l'expedient --de 15 dies i vigent fins al 30 de juny-- per a adaptar la seua producció a la inestabilitat en el subministrament de semiconductors i components, que és la causa d'aquest ERTO.

Durant la setmana vinent es tornarà a reunir la comissió per a analitzar la situació de la producció i abordar els possibles canvis necessaris.

Arxivat a:

Destacats